برون شو ای غم از سینه، که لطف یار میآید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار میآید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار میآید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
مرداب به رود گفت:چه کردی که اینقدر زلالی؟رود کفت:گذشتم 💜 این دنیا فقط امتحان خداست پس لذت ببر ازش اگه از یکی بدت میاد ترکش کن اگه کسیو دوستش داری بهش بگو اگه دلتنگ کسی هستی دعوتش کن❤ اگه از زندگیت لذت نبری خودش گناهه کناه😂 و اما در خانه میمانیم تا سالم بمانیم کرونا هم گورش رو گم کنه بره دیگه مرسی اه😊😊
دوتا داداش دارم با یکیش 12 سال با اون یکی 6 سال عجیب غریبن خودتونین😂😂😂
مرداب به رود گفت:چه کردی که اینقدر زلالی؟رود کفت:گذشتم 💜 این دنیا فقط امتحان خداست پس لذت ببر ازش اگه از یکی بدت میاد ترکش کن اگه کسیو دوستش داری بهش بگو اگه دلتنگ کسی هستی دعوتش کن❤ اگه از زندگیت لذت نبری خودش گناهه کناه😂 و اما در خانه میمانیم تا سالم بمانیم کرونا هم گورش رو گم کنه بره دیگه مرسی اه😊😊