مگنام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 عنوان الگویه اولیه شومیز رو میشه بگید ؟؟ 1027 بازدید | 37 پست شومیز جلو بسته ساده میخام تو اینستا فقط اولش نوشته الگویه اولیه شومیز رو بکشید خب کدومه اولیش؟؟ 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 1399/01/17 | 01:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
s_768 عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 2062 من طراحی لباس خوندم تو کتابام هست اگر خواستی فردا بهم پیام بده واست عکساشو بفرستم الگو رو چرا الگو شومیز میکشی بالاتنه بکش +4
مگنام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 الگو کودک هم میشه الگو کودک و بلد نیستم کلن ،واس بزرگسال و نمیدونید ؟ 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
sara7m800 عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 8051 الگو کودک و بلد نیستم کلن ،واس بزرگسال و نمیدونید ؟ متدت چیه؟ گرلاوین یا متریک
مگنام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 من طراحی لباس خوندم تو کتابام هست اگر خواستی فردا بهم پیام بده واست عکساشو بفرستم الگو رو چرا الگو ش ... الگوی اولیه شومیز ،من قاطی کردم مگه همون الگو اولیه بالاتنه نمیشه ؟؟؟ 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
مگنام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 متدت چیه؟ گرلاوین یا متریک مولر 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
مگنام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 من طراحی لباس خوندم تو کتابام هست اگر خواستی فردا بهم پیام بده واست عکساشو بفرستم الگو رو چرا الگو ش ... همینجا پیام بدم اگه لطف کنید بفرستیدممنون میشم 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
s_768 عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 2062 الگوی اولیه شومیز ،من قاطی کردم مگه همون الگو اولیه بالاتنه نمیشه ؟؟؟ چرا عزیزم میشه استفاده کرد از الگوی بالاتنه الگوی شومیز یه خورده فرق داره لقمه رو پیچونده
s_768 عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 2062 همینجا پیام بدم اگه لطف کنید بفرستیدممنون میشم باشه عزیزم مشکلی ندازه
مگنام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 من متریک گرلاوین بلدم فقط ممنون 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
مگنام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 چرا عزیزم میشه استفاده کرد از الگوی بالاتنه الگوی شومیز یه خورده فرق داره لقمه رو پیچونده&nbs ... همون فرقش باعث شده گیج بشم 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
مگنام مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 چرا عزیزم میشه استفاده کرد از الگوی بالاتنه الگوی شومیز یه خورده فرق داره لقمه رو پیچونده&nbs ... من شومیز مدل پیرهن مردانه رو بلدم فقط اگه اصلیش اون باشه ک جلو بستشو متوجه نمیشم 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭