2777
2789

رحمم درد میکنه و کمی هم خون ابه دیدم چیکار کنم چندروز پیش هم لک قهوه ای دیدم که سریع خوب شد ولی امشب خیلی رحمم درد میگیره

مامانای مهربون برا سالم بدنیا اومدن نینیم یه صلوات میفرستید ممنونم

سریع برو بیمارستان

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو سونو بارداری بده

سوونوگرافی شبانه روزی برو

بدون نسخه هم میشه سونوی بارداری داد

قلبشو چک کردی ببینه میزنه؟ منظورم سونو دادی تاحالا؟

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

کاش همون موقع میرفتی اورژانس ... تا ی سونو ازت میگرفتن... حتما شیاف میدادن بهت 

الان اگه شماره پزشکتو داری حتما ی تماس بگیر 

استراحت مطلق داشته باش ...

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

عزیزم رنگ بزن به دکترت یا اینک اگ شمارشو نداری برو بیمارستان...اصلا دارو و شیاف رو همینجوری مصرف نکن چون اگ نیاز نباشه خطر داره فقط برو دکتر یا بیمارستان ک مطئن بهت جواب بدن...🌷اصلا استرس نگیر و نگران نباش فقط برو بیمارستان و بگو ک اینجوری شدی سونومیکنن اگ لازم بود شیاف بهت میدن بعدشم استراخت مطلق

ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤

یه سونو بده ببین قلبش می زنه هماتوم بارداری نداری اگه همه چی خوب بود شیاف بزار استراحت مطلق باش

خدایا شکرت یا امام زمان خودتت کنجدمو حفظ کن برای سلامتی کنجد مامان صلوات می فرستی 😘😘😘

واسه سلامتی نی نیت صلوات فرستادم،ی سر ب دکترت بزن ولی نمیخواد ب خودت استرس بدی،زن داییم جوری افتاد رو خونریزی ک ملحفه گزاشتیم زیر پاش تا رسیدیم بیمارستان،صندلی ماشین خیس خوردا،گفتیم بچه ک هیچ کل خونشو از دست داد،ولی سونو کردن قلبش مثل ساعت میزد الانم 7ماهشه گل پسرمون،هم هفته شما بود ک این مشکل پیش اومد