2777
2789
عنوان

سلام دختر نه ماه

607 بازدید | 26 پست

سلام من دو قلو دارم 

یکی از دخترام خیلی بدنش شل ، چندتا آزمایش انجام و نوار عصب دادم گفت مشکلی نیست باید ببری کاردرمانی که متاسفانه واسه کرونا لعنتی نمیشه رفت 

دست رو کمر دخترم می‌کشم مهره های پایین کمرش برجسته نمی‌دونم چرا اینجوره؟ اون یکی  اینجور نیس 

برای دخترم دعا کنید تو رو‌خدا 

خدایا کمکم کن ...

عزیزم انشالله خوب میشه 

میشینه؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

دعا ميكنم عزيزم.يعني نميتونه بشينه؟

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم دکتر گفت شله ولی مشکلی نداره دیرتر از بچه های هم سنش راه میفته 

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞

دختر منم خيلي شله...١٥ماهشه راه نميره😐

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

پسر من ۱۰ ماهشه ولی هنوز نمیتونه بشینه فقط سینه خیز میره 

دختر شما چطوریه ؟

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞

گردن گرفته . درم میشه ، غلت می‌زنه 

ولی خرده تا نمیشینن 

دوقلو ها یکم تاخیر دارن 

ولی بدنش شله مثلا حالت نشسته میزارم کمرش کلا خم رو به پایین 

خیلی داغونم اگر دخترم خوب نشه میمیرم 

خدایا کمکم کن ...
پسر من ۱۰ ماهشه ولی هنوز نمیتونه بشینه فقط سینه خیز میره  دختر شما چطوریه ؟

واسه منم نمیشینه 

باید برم کاردرمانی 

واسه شما چطوری بدنش 

واسه من خیلی ضعیف مچ دست و پاهاش 

خدایا کمکم کن ...
واسه منم نمیشینه  باید برم کاردرمانی  واسه شما چطوری بدنش  واسه من خیلی ضعیف مچ دس ...

پسر من استخوناش درشته و محکمه ولی شله مثلا مثل دختر شما میشینه کمرش خمه 

چطوری منظورتون از شلی  پشت کمرش دست می‌کشم مهره های کمرش مشخص خیلی لاغره و ضعیف مچ پاهاش و دست ...

دقيقا دختر منم همينه.مهره كمرش معلومه.دختر من مياسته و چهاردستو پا ميره چند تا قدم هم برميداره اما خودش پا نميشه راه بره

خوب نظر دکتر چیه کاردرمانی بردی

دکترش گفت راه میفته ولی دیرتر از بچه های دیگه گفت اگه میخواین زودتر راه بیفته ببرین کاردرمانی ولی فعلا بخاطر ویروس نمیشه