2777
2789
عنوان

چیکارکنم؟😥

99 بازدید | 14 پست

سلام.بچه ها مردم از بس وایتکس کاری کردم🤦‍♀️اینقدم ک میگن وایتکس ضرر داره برای ریه،تازه بچه کوچیکم دارم😥

آب و صابون برای ضدعفونی سطوح خوب نیس؟

آب و سرکه چطور ؟؟؟الکل هم که گیر نمیاد🤦‍♀️لعنت به کرونا😭

‏مهم ترین چیزی که باید تو زندگیمون یاد بگیریم:بیخیال شدنه🤷‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایتکس چرا آخه.. من هیچ استفاده نکردم. همون صابون و ریکا کافیه

برای سطوح هم صابون و ریکا استفاده میکنید؟؟؟

سطوح آلوده نداریم که. کسی نیومده خونمون خودمونیم. هرچی میخریم مستقیم شسته میشه. 

خب مثلا خرید ک میکنیم اول میزاریم روی کابینت بعد جاگیر میکنیم دیگ،کابینت آلوده میشه خو😥

حتما؟😥😥

سرکه رو اول سازمان بهداشت جهانی تایید کرده بود. الان میگه که تاثیر نداره. برای سطوح داخل خونه محلول دو درصد وایتکس درست کنید. یعنی دو پیمانه وایتکس و ۹۸ پیمانه آب مخلوط کنید. یا بیست گرم وایتکس و 980 گرم آب... من نصف مقدار درست کردم ریختم تو یه اسپری خالی یعنی ده گرم وایتکس و 490 گرم آب. 

به آرزوهایت ایمان داشته باش..

خب مثلا خرید ک میکنیم اول میزاریم روی کابینت بعد جاگیر میکنیم دیگ،کابینت آلوده میشه خو😥

خب بذارید زمین. من میذارم رو زمین آشپزخونه. حالا خیلی حساس هستید همون محلول دو درصد درست کنید. اینو یه خانم دکتر عزیز که ویروس شناس هست و در سوییس دکترا میخونه به من یاد داد. اگه اینستاگرام دارید @dr.shadi.life آدرسشون هست 

خب بذارید زمین. من میذارم رو زمین آشپزخونه. حالا خیلی حساس هستید همون محلول دو درصد درست کنید. اینو ...

خب زمین هم آلوده میشه که اینجوری،نه اینستا ندارم.

دو درصد یعنی چند پیمانه آب و چند پیمانه وایتکس؟؟؟

من یک به پنج درست میکردم،پنج قسمت آب و یک قسمت وایتکس

خب زمین هم آلوده میشه که اینجوری،نه اینستا ندارم. دو درصد یعنی چند پیمانه آب و چند پیمانه وایتکس؟؟؟ ...

یعنی یک پیمانه وایتکس و چهل و نه پیمانه آب