2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کی میگه نخندین خندم میگیره😁

نه استاد ما خیلی جوون بود دکترا داشت 

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر

نه بابا دانشگاه ما یه استاد خیلی جووون داشت اصرارم داشت همه دخترا رو به اسم صدا بزنه😁

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
😂وای جدی؟

اره ولی استاد من نبود

استاد راهنما یکی از دوستام بودم اونم مذهبی میگفت برگشته بهم میگه اسمت چیه منم فامیلیمو گفتم میگه نه اسمتو بگو😂

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
اره ولی استاد من نبود  استاد راهنما یکی از دوستام بودم اونم مذهبی میگفت برگشته بهم میگه اسمت چ ...

😂میخواسته شناسنامه بده

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
😂میخواسته شناسنامه بده

کلا بعضی از مردا یه جوری صمیمی با خانوما رفتار میکنن و عزیزم عزیزم میچسبونن بهمون که ما توهم میزنیم خبریه

ولی اونا مدلشونه🤦‍♀️🤣

کلا بعضی از مردا یه جوری صمیمی با خانوما رفتار میکنن و عزیزم عزیزم میچسبونن بهمون که ما توهم میزنیم ...

متنفرم ازهمچین مردایی اونم خیلی صمیمی بوده😂

متنفرم ازهمچین مردایی اونم خیلی صمیمی بوده😂

دقیقا

ما تو فامیلمون یکی هست لعنتی دست که میده یکم مکثم میکنه

رفتارش که دیگه نگم😂😂

سیصد بار توهم زدم🤦‍♀️

دقیقا ما تو فامیلمون یکی هست لعنتی دست که میده یکم مکثم میکنه رفتارش که دیگه نگم😂😂 سیصد بار توه ...

😂ای بابا شایدتوهم نیست🤭

😂ای بابا شایدتوهم نیست🤭

نه هست مطمئنم😆