2777
2789
عنوان

میخوام دیگه برم خونه مامانم

391 بازدید | 10 پست

دخترم 6 سالشه، افسرده شده دیگه تو خونه، نزدیک 50 روزه که تو خونه، حتی دم در هم نرفته، دیشب دیگه گریه میکرد، با مامانم 20 دقیقه فاصله داریم، دیگه میخوام برم اونجا، خودم هیچی ولی بچه ام دیگه داره داغون میشه طفلک 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

درک میکنم شرایط سختیه 

نمی‌دونم کاردرست چیه 

اما من خیلی زودترازشما صبرم تموم شد و رفتیم 

می‌دونم کارم اشتباه بوده اما خسته شده بودم 

چون من قبل اینکه کرونا بیاد دوهفته خونه بودم دیگه خورد ب این شرایط داشتم دیونه میشدم

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

اخی عزیزم چقد گناه داره

من ک دخترمو بردم پیش مامانم

دو دقیقه راهمون هست پیاده

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر امضات قشنگ بود...

منم با مامانم ۲۰دیقه فاصله داریم رفتم یه هفته... چون شوهرم تعطیلی نداشتن عید ۸صبح تا ۱۱سرکار بود واقعا کلافه بودم 

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...
درک میکنم شرایط سختیه  نمی‌دونم کاردرست چیه  اما من خیلی زودترازشما صبرم تموم شد و رفتیم ...

بچه ها دارن افسرده میشن و هیچ چیزی دیگه سرگرمشون نمیکنه هیچی

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

اگر خواستی بری 

بگو همه جا رو ضدعفونی بکنن

کسی هم خونشون نیاد 

شمام با ماشین برید و برگردین

ب دخترت بگو رفتیم اونجا نزدیک کسی نشو تا مریض نشی 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
درک میکنم شرایط سختیه  نمی‌دونم کاردرست چیه  اما من خیلی زودترازشما صبرم تموم شد و رفتیم ...

منم، چون قبلش بچه هام آنفولانزا گرفته بودن و آلودگی هوا بود تو خونه بودیم خیلی، ولی این دیشب دیگه جوری گریه میکرد که نگو، 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
بچه ها دارن افسرده میشن و هیچ چیزی دیگه سرگرمشون نمیکنه هیچی

بله منم پسرم همش نق میزد 

رفتیم اونجا انگار از قفس درآمده بود 

چنان بازی میکرد می‌رفت حیاط و.....

دلم براش خیلی سوخت 

منم از تنهایی افسردگی گرفتم . باردارم هستم . ویارم دارم . غذا نمیتونم بپزم . بیرونم همه جا بستس . به کسی هم نمیتونم بگم برام چیزی بپزه . معده درد شدیدم دارم . خیلی ببخشید با معده ی خالی فقط عق میزنم . 

روزهای سختی شده . خداجون خودش به همه رحم کنه

اگر خواستی بری  بگو همه جا رو ضدعفونی بکنن کسی هم خونشون نیاد  شمام با ماشین برید و برگ ...

خودشون هم 50 روزه هیچ کجا نرفتن و هیچکس هم نیامده خونشون، فقط همسایه طبقه اول فوت کرده بود که چون دوست صمیمی مامانم بود، میرفت پایین ولی میترسم برم بس که میگن ممکنه پنهان باشه