بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم همین روش مفاتیح بود؟ شما میدونی جوابشو واضح دادن یا حالت نمادی بود و باید میرفت برا تعبیرش؟ من یبار خوندم جوتب داد ولی نمیدونم چقد درسته جوابش میگم نکنه تفکرات خودم بوده
وا چجوری؟؟؟؟ میشه لطفا بیشتر توضیح بدی و اینکه بگی چ سوره ایه؟؟؟👑🌹
با بدن و لباس پاک و وضو ترجیحا تویه جای تمیز میخوابی این سوره هارو هرکدومو هفت بار به ترتیب میخونی:شمس لیل تین توحید فاق ناس،بعد سوالتو میپرسی رو به قبله روی دست راستت میخوابی تا۷شب ادامه میدی تویکیش جواب میدن(البته میگن باید صلاح باشه و امادگی روحیم داشته باشی)
با بدن و لباس پاک و وضو ترجیحا تویه جای تمیز میخوابی این سوره هارو هرکدومو هفت بار به ترتیب میخونی:شمس لیل تین توحید فاق ناس،بعد سوالتو میپرسی رو به قبله روی دست راستت میخوابی تا۷شب ادامه میدی تویکیش جواب میدن(البته میگن باید صلاح باشه و امادگی روحیم داشته باشی)
مال یکسال و نیم پیش بود دقیق یادم نیست دعاشو ولی خیلی مستاصل بودم مادر شوهرم مریض بود همش بیمارستان بودیم واقعا کم اورده بوذم یا شوهرم شبا میرفت پیشش منم ترسو تا صبح صد بار میپریدم حتی با یه بچه کوچولو به طلاق فکر میکردم زندگیم از هم پاشیده بود دپ سال بود که نه تفریح نه مسافرت حتی رابطه زناشویی هم خیلی خیلی کم اونم به اصرار من بعد این دعا رو خوندم و اشک ریختم که چی میشه یه صحنه دیدم تو خواب و همونو تو بیداری دیدم و تونستم ارامشمو بدست بیارم و پشت شوهرم باشم تا اخرش
خدایا ی مهربانم فرزندان و خانواده ام رو به خودت میسپارم