2777
2789

بچه ها اگه کسی استفاده کرده و نتیجه گرفته بهم بگه و بگه آیا بعدا واقعی شده؟ینی جواب سوالی که گرفتین کاملا واقعی شده براتون بعدا؟؟؟

برای کساییم که اطلاع ندارن:یه روش تومفاتیح هست که چندتا سورس سوالتو میپرسی توخواب جواب میگیری البته نباید سواستفاده کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چجوری؟؟؟؟

میشه لطفا بیشتر توضیح بدی و اینکه بگی چ سوره ایه؟؟؟👑🌹

👑والا الان خوشگل زیادشده قدیما دوسه نفربیشتر نبودیم😎😌      به لطف خدا و شهید ابراهیم هادی   من عروس سال 1400 هستم😍👑❤
من البته از مفاتیح استفاده نکردم تو یه گروه بودم ادعیه بود از اون دیدم بله شب یه خواب محوی دیدم &nbs ...

چجوریه؟👑🌹

👑والا الان خوشگل زیادشده قدیما دوسه نفربیشتر نبودیم😎😌      به لطف خدا و شهید ابراهیم هادی   من عروس سال 1400 هستم😍👑❤
خیلی سالها پیش یکی از دوستهام انجام داد و ج گرفت 

عزیزم همین روش مفاتیح بود؟ شما میدونی جوابشو واضح دادن یا حالت نمادی بود و باید میرفت برا تعبیرش؟ من یبار خوندم جوتب داد ولی نمیدونم چقد درسته جوابش میگم نکنه تفکرات خودم بوده

عزیزم همین روش مفاتیح بود؟ شما میدونی جوابشو واضح دادن یا حالت نمادی بود و باید میرفت برا تعبیرش؟ من ...

والا میخواست از حاله پدرش که فوت کرده بود جویا بشه که همون شب اومد و گفت خوبم 

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
وا چجوری؟؟؟؟ میشه لطفا بیشتر توضیح بدی و اینکه بگی چ سوره ایه؟؟؟👑🌹

با بدن و لباس پاک و وضو ترجیحا تویه جای تمیز میخوابی این سوره هارو هرکدومو هفت بار به ترتیب میخونی:شمس لیل تین توحید فاق ناس،بعد سوالتو میپرسی رو به قبله روی دست راستت میخوابی تا۷شب ادامه میدی تویکیش جواب میدن(البته میگن باید صلاح باشه و امادگی روحیم داشته باشی)

دعاشو میگی؟

با بدن و لباس پاک و وضو ترجیحا تویه جای تمیز میخوابی این سوره هارو هرکدومو هفت بار به ترتیب میخونی:شمس لیل تین توحید فاق ناس،بعد سوالتو میپرسی رو به قبله روی دست راستت میخوابی تا۷شب ادامه میدی تویکیش جواب میدن(البته میگن باید صلاح باشه و امادگی روحیم داشته باشی)

چجوریه؟👑🌹

مال یکسال و نیم پیش بود دقیق یادم نیست دعاشو  ولی خیلی مستاصل بودم مادر شوهرم مریض بود  همش بیمارستان بودیم  واقعا کم اورده بوذم یا شوهرم شبا میرفت پیشش منم ترسو  تا صبح صد بار میپریدم حتی با یه بچه کوچولو به طلاق فکر  میکردم  زندگیم از هم پاشیده بود دپ سال بود که نه تفریح نه مسافرت حتی رابطه زناشویی هم خیلی خیلی کم اونم به اصرار من بعد این دعا رو خوندم و اشک ریختم  که چی میشه یه صحنه دیدم تو خواب  و همونو تو بیداری دیدم و تونستم ارامشمو بدست بیارم و پشت شوهرم باشم تا اخرش

خدایا ی مهربانم فرزندان و خانواده ام رو به خودت میسپارم   
مال یکسال و نیم پیش بود دقیق یادم نیست دعاشو  ولی خیلی مستاصل بودم مادر شوهرم مریض بود  هم ...

چقد عالیی مرسی عزیزم پس راسته احتمال زیاد برامنم.ببخشید سوالم زیادشدا میشه بگی چقد بعد اون اتفاق تو بیداری برات افتاد؟