2777
2789
عنوان

واردا به گل و گیاه بیان لطفا

183 بازدید | 18 پست

سلام مرسی که اومدین. بوته گل رزم شته زده چیکارش کنم؟ 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزن گوگل میگه چیکار کنی 

گوگل زیاد قابل اعتماد نیست

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
نمیدونم چه سمی خوبه بزنی از پیج های گل ووگیاه بپرسی بهتره عزیزگ

ممنون

گوگل زیاد قابل اعتماد نیست

سم شته باید بگیری عزیزم

باید بری اینجاها ک لوازم کشاورزی و سموم کشاورزی میفروشن تهیه کنی

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

سم شته باید بگیری عزیزم باید بری اینجاها ک لوازم کشاورزی و سموم کشاورزی میفروشن تهیه کنی

مرسی گلم. اره سم دیازینون هست ولی شاید برای خودمون خطرناک باشه؛ به هرحال تو فضای خونه پخش میشه دیگه

مرسی گلم. اره سم دیازینون هست ولی شاید برای خودمون خطرناک باشه؛ به هرحال تو فضای خونه پخش میشه دیگه

خواهش

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

سلام ببخشید پیج خودم ج ندادم  داغون برامن صفت ناچیزیه! ببخشیدمن کسی لایک نمیکنم ج نمیدم  ...

خواهش میکنم .امیدوارم حال دلتون خوب شه🙂

خوب!!!؟ چه جمله غریبی

یه روزی میاد که به این حال الانتون می‌خندین ..همه چی میگذره

یه جمله میخاسم بگم واینجانمیتونم بنویسم 

من صحبت شخصی با کسی ندارم چیزی هست همینجا بگید