2777
2789
سالاد الویه خوشمزه...خوردیم تموم شد اونا چیه تو قرمه سبزی ات؟ کرفسه؟ چرا روغن ننداخته🤔

نه بابا کرفس چیه

روغن نمیزنم زیاد رژیمی😏😏😏😊😂😂😂😂😂

عشق حقیقی‌ و‌ دوستان وفادار ،دوگنجی‌ که‌ یافتنشان‌ دشواراست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا کرفس چیه روغن نمیزنم زیاد رژیمی😏😏😏😊😂😂😂😂😂

حالا از این به بعد خوووب سبزیتو سرخ کن وبا روغن جامد سرخش کن...عااالی میشه😋 نوش جان

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
حالا از این به بعد خوووب سبزیتو سرخ کن وبا روغن جامد سرخش کن...عااالی میشه😋 نوش جان

خخخخ😆

سبزیش اصلا کار خودم نیست🙈🙊

یکی فسنجون خوشمزه یادم بده با ران مرغ

عزیزم پیاز و رنده کن با روغن خیلی کم تفت بده بعد گردو آسیاب شده بریز یه کوچولو تفت بده زیرش کم باش فقط ک گردون نسوزه مرغ و بنداز تو گردو یه تفت کوچولو بده نمک فلفل زردچوبه بزن آب بریز یه قل زد رب انار بریز بزار جا بیفته من همیشه اینجوری درست میکنم همه هم تعریف میکنن 

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤
بلد نیستم چی هست 

تقریبا رژیمیه اگه کدوی پخته  دوست داری 

کدو رو درسته میپزی

بعد با پیاز داغ که یکمم زردچوبه زدی میکوبی و نمک ...

با ماست میخورن

من خیلی دوست دارم😍😍😍😍😍

عزیزم پیاز و رنده کن با روغن خیلی کم تفت بده بعد گردو آسیاب شده بریز یه کوچولو تفت بده زیرش کم باش ف ...

مگه مرغ رو همون اول میریزن تو فسنجون؟

آقایون ب هیچ وجه لایک و ریپلای نکنید   وگرنه گزارش میزنم😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😬😬هرکی گزارش بخواد میزنم براش😍
عزیزم پیاز و رنده کن با روغن خیلی کم تفت بده بعد گردو آسیاب شده بریز یه کوچولو تفت بده زیرش کم باش ف ...

بعد این ک رب انار رو زدیم چقد بعد آماده میشه؟

چقد میکشه جا بیفته؟

آقایون ب هیچ وجه لایک و ریپلای نکنید   وگرنه گزارش میزنم😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😬😬هرکی گزارش بخواد میزنم براش😍