2777
2789
عنوان

باوجود کرونا

340 بازدید | 32 پست

باوجود کرونا رابطتون چطوری شده نمیترسید مبتلا شید مخصوصا کسایی که همسراشون رعایت نمیکنن و وقتی همسر ازشون رابطه میخواد چه عکس العملی نشون میدن

تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام

ن بابا اینا اقدامم میکنن🤣

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

مثل قبلیم چون هردو باهمیم و ۲۴روزه هیچ جاااا حتی بالکن نرفتیم

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی تو خونه کنارته رابطه نداشتن معنا نداره دیگه

نه اونایی که همسرشون بیرون فعالیت داره ورعایت نمیکنه

خب بالخره برمیگرده خونه دستبه همه چیزم میزنه تو ی فضای بسته هم هستین .این یعنی تمام راههای انتقال مو ...

فقط به کنترل دست میزنه اونم صدفه تو دستش ضد عفونی میکنم چیکار کنم ازم رابطه میخواد میترسم بگیرم بیفته دخترم اخه دوماهشه

عزیزم اگر خداایی نکرده مبتلا باشن تحت هرر شرایطی میگیرین . انقد زیاده روی نکنین دیگ 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
😂😂 اخه مردا حرف حالیشون نیست  باهاشون حرف هم بزنی ناراحت میشن  بهش بگو میترسم نه بخاط ...

به قول خودت حرف حالیشون نس

عزیزم اگر خداایی نکرده مبتلا باشن تحت هرر شرایطی میگیرین . انقد زیاده روی نکنین دیگ 

به نظرتون من مبتلا میشم فقط ناهار شام میاد خونه ماسک میزنه به زور من بعد میره بالا تلوزیونو خوابیدن هراز گاهی با ماسک ازون الکیا منو بغل میگیره فرار میکنم احتمال گرفتنم هس؟