2777
2789
عنوان

باوجود کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 32 پست

شوهر من همکارش کرونا داشته هرچی بهش میگم برو خونه خودتون بشین قرنطینه کن نمیفهمه اخرش رک بهش گفتم خونه ی ما نیایی ناراحت شد(ماعقدیم)

بعد من نوبت دکتر دارم اون میخواد منو ببره 

موندم دیگه چجوری قانع کنمش خیلی بخدا فک میکنم که چجوری حرفمو بهش بزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرتون من مبتلا میشم فقط ناهار شام میاد خونه ماسک میزنه به زور من بعد میره بالا تلوزیونو خوابیدن ...

بالاخره احتمالش هست . موردای اینجوری زیاد بوده . اینجوری هم‌خودتو داغون میکنی هم رابطتتون سرد میشه . 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

[QUOTE=131150405]شوهر من همکارش کرونا داشته هرچی بهش میگم برو خونه خودتون بشین قرنطینه کن نمیفهمه اخرش رک بهش گفتم خو ...[/QUOخب الان اگه دکترت ضروری نیس نرو چون ممکنه تو مطب افراد الوده باشن یادکتر خوش الوده باشه

تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام
بالاخره احتمالش هست . موردای اینجوری زیاد بوده . اینجوری هم‌خودتو داغون میکنی هم رابطتتون سرد میشه . ...

من هنوز جونم نمیخوام بمیرم بچمم هس  

چون دارو بهم نداده گفت حتما یه ماه بعدش با ازمایش باید برم خیلی ترسیدم

اگه نیاز به معاینه نداره میتونی پولو واریز کنی ویزیتو بهش ازمایشتو بفرسی جواب بده

من هنوز جونم نمیخوام بمیرم بچمم هس    

وا عزیزم این چ حرفیه خداا نکنه ن شوهرت چیزی بشه ن خودتون .

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
ان شالله زودتر این وضعیت تموم شه استرسش ادمو بیشتر اذیت میکنه

بهت بر نخوره ها من که تنها بودم فقط خودم بودم بچه نداشتم خیالم راحت بود الانمیدونم غصه خودمو بخورم یا نی نی رو خوش بحالت بچه نداری الان فکر خودته تنها میتونی از خودت مراقبت کنی وای اگه بچه بود کار خیلییی سخت میشد

عمل داشتم صورتم خیلی ورم کرده و وزنمم باید چک کنه

ماسک ان ۹۵ بزن البته توشهر ما ماسک معمولی هم نیس

بهت بر نخوره ها من که تنها بودم فقط خودم بودم بچه نداشتم خیالم راحت بود الانمیدونم غصه خودمو بخورم ی ...

اره گلم من عقدم بعدشم خونه ی پدرم هستم 

شما ازدواج کردی و خونتون مشترک

ظرفای شوهرتو جدا بذار بهش بگو توی این شرایط اگه خدای نکرده ناقل باشی کی از بچه مراقبت میکنه