2777
2789
عنوان

گلو درد

577 بازدید | 25 پست

سلام دوستان...چند روزی بود احساس می کردم یه لایه ای تو گلوم نشسته...امروز هم احساس خوشایندی تو گلوم ندارم...یعنی دیشب ازیترومابیسین خوردم احساس می کنم الان بدتر شه...علامت دیگه ای ندارم...به نظرتون سرماخوردگی عادی هست؟ یا چی کار کنم؟ دکتر و درمانگاه هم نرفتم چون از آلودگی محیطش میترسم

مامانم تو بیمارستان کار میکنه 

منم دوروزه گلو درد گرفتم 

الان مامانم جوشونده سرما خوردگی بهم داد

خاکشیر ونبات وابجوش هم خوردم

ابلیمو عسل هم خوردم خیلی بهترم

یه بخور اب گرم هم بده گلوتو

اب نمکم قرقره کن

فعلا هم به اعضای خانوادت نزدیک نشو

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم اب ولرم بخور اب نمک قرقر‌کن اب عسل بخور 

چند روزه فقط چیزای گرم میخورم...آب عسل نخوردم ولی کم هم قرقره کردم آخرسر دیشب ترسیدم بدتر شه ازیترومایسین خوردم..نمی دونم کار درستی کردم یا نه

منم دو روزه گلوم عادی نیست

ولی علامت دیگه ای ندارم

کسی نمیدونه گلودرد تاچه مدت میتونه تنها علامتی باشه ک خودشو نشون میده؟

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

خب چرا خوددرمانی میکنی؟ چطور سرخود آنتی بیوتیک میخوری؟ داروهای خانگی رو امتحان کن حداقل ضرر که نداره اگر مشکلت بیشتر شد با رعایت مسایل بهداشتی برو دکتر وگرنه دکتر هم نمیخواد بری.

آب نمک رقیق غرغره کن، بخور بده، مایعات فراوان بخور، آب پرتقال طبیعی و... خواهر شوهر من سرماخورده بود چند روز پیش با همینا خوب شد. دکترم نرفت

شاید حساسیت فصلی باشه الکی آنتی بیوتیک نخور بدنت ضعیف میکنه یه ضد حساسیت بخور

چی کار کنم دیشب خوردم اولیش رو...نمی تونم قطع کنم درسته؟ راس میگی اصلا عقلم نرسید یه سیتریزینی چیزی بخورم

می ترسم اونم...کلا قاطی کردم 

نترس.علایم کرونا سرفه ،تب شدید،تنگی نفس.

شما ک ب غیر سرفه علایم دیگه ای نداری.

برو نذار سرماخوردگیت بدتر بشه سیستم دفاعی بدنت ضعیف نشه تو این وضعیت.

💚باخدا می رقصانم تمام دنیا را به ساز آرزوهایم...😉