2777
2789

وابسته ام

ترس از دست دادن دیگرانو دارم

گاهی از درون متوجه ارزشم نیستم

با صدای زیاد عصبی میشم و کنترل خودمو از دست میدم

از یکی بدم بیاد مستقیم بهش میگم 😐

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویژکی های بد:

1)زود خودمو می بازم

2)تو عصبانیت گریه امانم نمیده حرف بزنم کلا اشکم دم مشکمه

3)واسه مشکلاتم دنبال مقصر میگردم

4)عادت کردم همه جا بله چشم بگم

5)استرسی هستم

ویژگی های خوب:

1)مهربونم و دل رحم

2)کینه ای نیستم زود فراموش میکنم

3)اهل برنامه ریزی برای زندگیمم

4)وابسته کسی نیستم

5)بد کسی رو نمیخوام

دوستت دارم و همین جمله خبری کوتاه؛ بزرگ ترین خلاصه تمام عاشقانه های جهان است.  

بی احساسم نسبت به خونوادم..هیچ وقت نگرانشون نمیشم..البته به رفتارخودشونم برمیگرده..پول دوستم زیاد..به بچه های بی سرپرست کمک میکنم..با مریض هام خیلییی خوب رفتارمیکنم..جوری که همیشه موقع رفتن دعام میکنن

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

خوبيام

مهربونم

احساساتمو بروز ميدم

مغرور نيستم

زياد دروغ نميگم

پز نميدم

چقد سخته ادم خوبياش يادش بياد😐🐀

بديم

عصبيم

كينه ايم

زودرنجم

تنبلم و اراده ندارم و شروع هركاري برام سخته

طرف مقابلم كوچكترين بدي داشته باشه از چشمم ميوفته😄🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

خیلی راحت نه میگم..ناراحت شدن طرف مهم نیست..مهم خودمم..زودجوش هستم..با پدرمادرم رابطه خوبی ندارم..بی احترامی اصلاااها ولی رابطه خوبی ندارم ونسبت بهشون بی تفاوتم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم