2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دندونم ب عصب رسيده موندم چيكار كنم ميترسم برم دكتر😢

ببين ما فاميل مون دندون پزشكه ب من گفت اينا رو بخورم

هر ١٢ ساعت يبار دو تا نوافن و يه پيروكسيكام  بخورم الان خيلي  راضيم ادردم كمتر شده ميتونم بخابم راحت حتي شامم خوردم توام امتحان كن

منم یه مدت به شدت درد داشت بعدش که یکم ازش خراب شد خوب شد جرات نکردم برم بکشم الان کم کم بعضی وقتا درد میکنه که تابعد کرونا نمیتونم برم بکشمش

وای دردش وحشتناک بود باردارم بودم بجز استامینوفن نمیتونستم چیزی بخورم 

کوردم زمانم کوردیه من خلکی کوردستانم ❤️  کاربر قدیمی هستم       لیداااا بودم    
منم یه مدت به شدت درد داشت بعدش که یکم ازش خراب شد خوب شد جرات نکردم برم بکشم الان کم کم بعضی وقتا د ...

تا چند روز درد داشت 

منم بچه کوچیک دارم خیلی میترسم برم

این دندونم به قدری درد میکنه که گردن و یه طرف صورتم داغون از شدت درد

تا چند روز درد داشت  منم بچه کوچیک دارم خیلی میترسم برم این دندونم به قدری درد میکنه که گردن ...

دقیقا منم همینطور درد داشتم عزیزم به جنس دندونت هم  بستگی داره نمیخوام بترسونمت واسه من یکم طول کشید ان شاالله خیلی زود خوب شی عزیزم درکت میکنم

تا چند روز درد داشت  منم بچه کوچیک دارم خیلی میترسم برم این دندونم به قدری درد میکنه که گردن ...

عزیزم البته من بخاطر بارداری نمیتونستم هیچی بخورم شما میتونی یه قرص واسه عفونتش بخور التهاب‌ می‌خوابه دیگه درد نمیکنه شوهرم آزیترومایسینو مترونیدازول میخوره خوبه 

عزیزم البته من بخاطر بارداری نمیتونستم هیچی بخورم شما میتونی یه قرص واسه عفونتش بخور التهاب‌ می‌خواب ...

دکتر اینا رو داده براشون

قرص یا کپسول؟ 

باورت نمیشه از درد دندون دارم میمیرم قبل کرونا یه دکتر عوضی رفتم نکشید فقط توش خالی کرد و روش مواد گذاشت الان سه روز داغون

دکتر اینا رو داده براشون قرص یا کپسول؟  باورت نمیشه از درد دندون دارم میمیرم قبل کرونا یه دکت ...

آره عزیزم دکتر واسه عفونتش داد 

چه دکتری بوده آخه دندونه عقل بایدهمینکه اومد بالا بکشی این رفته پرش کرده برات واقعا که 

دکتر اینا رو داده براشون قرص یا کپسول؟  باورت نمیشه از درد دندون دارم میمیرم قبل کرونا یه دکت ...

قرصش عزیزم