2777
2789
عنوان

علائم اولیه ی بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 151 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیت تخمک گذاری چه جوریه توضیح میدی؟؟مشخص میکنه از چ موقع باید اقدام بری؟

کیت تخمک گذاری عین بیبی چک هس فقط زمان تخمک گذاری رومشخص میکنه مثلااز اولین روز ک پریود میشیم تقریبا۱۳_۱۴روز بعد تخمک گذاری میشه من پریودم ک تمام شد تقریبا ازاولین روز,۱۲روز ک گذشته بود کیت زدم ببینم چ روزی تخمک گذاری شده مث بیبی چک وقتی تخمک گذاری میشه دوتا خط میندازه اونطوری ادم دیگه مطمئنه ک تخمک هس و اقدام میکنه هرکیت هم ۵ تا داره

من هرروزی ک کیت زدم نگهداشتم کیتو تاریخ زدم ونوشتم چ روزی از سیکلمه مثلا نزدیک ب تخمک گذاری ک میشه خط دومش کم رنگ پیدا میشه خود تخمک از۲۴تا۳۶ساعت زنده اس این دوسه روز دوتا خط خیلی پررنگ میفتن رو کیت 

نمیدونم کامل گفتم یا ن اگه سوالی داری بپرس

انشالله همتون این ماه باردار بشین برای منم دعا کنین بحق این شب عزیز. این ماه باردار بشم دارو مصرف کر ...

انشاالله ک شماهم باردار میشی 

فردا نیمه ی شعبانه انشاالله امام زمان به همه ی کسایی ک بچه ندارن و دوس دارن داشته باشن کمک کنه حاجت روا بشن 😍

سلام خانمای عزیز کسی اینجا میتونه منو راهنمایی کنه؟این ماه فقط یه بار اونم دوروز قبل تاریخ پریودم رابطه داشتیم  الان ده روز از موعدم میگذده امروز بیبی گذاشتم یه حاله انداخت ولی داخل واژنم خیلی درد میکنه انگار که دهانش باز باشه یه جوریه کسی این تجربه رو نداشته؟