2777
2789
عنوان

علائم اولیه ی بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 151 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی من ۸ ماه اقدامم دیگه دارم دیوونه میشم نمیدونم هستم نیستم

بخدا توکل کن بگوهر چی تو بخوای حتی اگه نمیشه راضی باش چون توکلت به اونه استرس بدتر میکنه پیگیر نباش بیخیال باش

انشالله خداوند زودتر دامنت سبز کنه من شوهرم میگه هرجور شده تا بزرگ نشده برو سقطش کن الان نمیدونم چیک ...

نمیدونم والا 

فقط میتونم بگم انشاالله ک هرچی ب صلاح خودتون و بچتونه پیش بیاد 

بخدا توکل کن بگوهر چی تو بخوای حتی اگه نمیشه راضی باش چون توکلت به اونه استرس بدتر میکنه پیگیر نباش ...

البته دارو مصرف نمیکنم کاملا طبیعی فعلن دکتر گف برو تا خدا بخاد 

یعنی ماهی ک باردار شدین تلقین نکردین 

ن اصلا فکرشمنمیکزدم باردار باشم ، همه حالتامم گذاشتم رو پریود موهامم رنگ کردم تازه موعدمم گذشته بود گفتم فردا میشم حتما بخاطر تغییر فصلی چیزیه

انشاالله همه ی اونایی ک بچه میخان و تو اقدامن یهویی غافلگیر بشن 😍😍😍

انشاالله،توکلتون به خدا باشه و دلتونو خدایی کنید من اصلا مذهبی نیستم ولی اعتقاد شدیدی به رابطه دلی با خدا دارم اصلا ارامش میگیری حتی اگه صلاح ندونه بهت بده 

انشاالله،توکلتون به خدا باشه و دلتونو خدایی کنید من اصلا مذهبی نیستم ولی اعتقاد شدیدی به رابطه دلی ب ...

اره همسرمم میگه حتی میگه اگه بچدار هم نشیم اشکال نداره ولی بعضی وقتا خیلی بدجوری میشم از استرس و‌ذوق بچه‌😷

انشاالله،توکلتون به خدا باشه و دلتونو خدایی کنید من اصلا مذهبی نیستم ولی اعتقاد شدیدی به رابطه دلی ب ...

اوهوم خیلی دعا میخونم نذر ولی هیچیه هیچی فعلن صلاح ندونسته ک بده