2777
2789
عنوان

علائم اولیه ی بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 151 پست
ما جلوگیری طبیعی میکنیم در حد یه لحظه غافل شدیم و امامن با ژل زود شستشو دادم اینم بگم یه روز قبل از ...

یعنی ا.ن موقع هم امکان داره؟؟من با کیت تخمک گذاری جلو رفتم از تقویم تخمک گذاریم کمک گرفتم 

ما جلوگیری طبیعی میکنیم در حد یه لحظه غافل شدیم و امامن با ژل زود شستشو دادم اینم بگم یه روز قبل از ...

خوشبحالت من ۸ ماهه کمرم شکست از بس پاهامو بالا گرفتم و تا یکی دوساعت دراز کشیدم😀آخرشم هیچی ب هیچی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی ا.ن موقع هم امکان داره؟؟من با کیت تخمک گذاری جلو رفتم از تقویم تخمک گذاریم کمک گرفتم 

برای من داشت بعضی ها هم ضعیفن نه 

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
من سینه هام بزرگو سنگین تر از دوران پریودم بود نوکش بزرگ شده بود بششدتم گرسنم بود اون موقع متوجه نشد ...

اها الان ک فعلا معدم بهم ریخته اس و‌گاهی زیر دلم درد میگیره ولی سینه و اینا نه چیزی مشخص نیس گرسنه هم هستم 😁😁البته شاید بخاطر معدم باشه دو روزیم هس بی دلیل یبوست گرفتم 😫😫😫

خوشبحالت من ۸ ماهه کمرم شکست از بس پاهامو بالا گرفتم و تا یکی دوساعت دراز کشیدم😀آخرشم هیچی ب هیچی

انشالله خداوند زودتر دامنت سبز کنه من شوهرم میگه هرجور شده تا بزرگ نشده برو سقطش کن الان نمیدونم چیکار کنم

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
اها الان ک فعلا معدم بهم ریخته اس و‌گاهی زیر دلم درد میگیره ولی سینه و اینا نه چیزی مشخص نیس گرسنه ه ...

من یوبسم شده بودم منتها باید موعدت بگذره قبل بارداری بدن بهم مریزه و چون تو اقدامی هی شبیه سازی میشهچون خودت داری تلقین میکنی 

من یوبسم شده بودم منتها باید موعدت بگذره قبل بارداری بدن بهم مریزه و چون تو اقدامی هی شبیه سازی میشه ...

شایدم تلقینه نمیدونم فقط دلم میخاد تکلیفم مشخص بشه 😩

ممنون گلم چرا؟بچه نمیخوایین؟

یه دختر دارم ترسش میره اینم دختر باشه وضعیت مالیمون طوری نیست بازم بچه بیارم