2777
2789
عنوان

علائم اولیه ی بارداری

1529 بازدید | 151 پست

سلام 

ببخشید من یسوال داشتم علائم اولیه ی بارداری چیه و چند روز بعد از اقدام مشخص میشه ک باردار هستم یا نه خیلی استرس دارم بدونم باردارم یا نه کی میتونم از بی بی چک یا ازمایش خون استفاده کنم میخام زود تر بفهمم نتیجه رو 

درضمن میدونم کرونا هست ولی خداروشکر تو شهر و دور و برما تا حالا موردی ثبت نشده ک بخام نگران باشم خودمون هم رعایت میکنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما جلوگیری طبیعی میکنیم در حد یه لحظه غافل شدیم و امامن با ژل زود شستشو دادم اینم بگم یه روز قبل از موعد پریودیم بود اصلاهم اقدام نداشتم فقط یه چند ثانیه بوداما سرانجامش شده جواب مثبت بارداری

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
خطرناکه عزیزم در هر صورت ! همه دنیا فراگیر شده 

والا حریف همسرجان نشدم خودمم دوس داشتم بچم نیمه دومی باشه 

شهرمون کوچیکه نمیذارن کسی بیاد داخلش خودمونم کم میریم بیرون توکل ب خدا هرچی شد دیگه