2777
2789
عنوان

راهنمایی استفاده زینک پلاس

120 بازدید | 11 پست

دخترم یک کیلو کم داره وزنش

۱۴ ماهشه

تا الان بهش روزی یه میل ویتان میدادم

حالا براش زینک پلاس گرفتم از داروخانه

ایرانیه

گفت روزی یه میل بده

میخواستم از کسایی ک تجربه دارن بپرسم چقد بدم بهتره و در طول هفته چقد بدم؟

یه جاهایی خوندم ماه در میان بدیم

میشه راهنماییم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان فعلا بهش نده بزار کرونا تموم بشه ، کرونا به ویتامین دی و زینک حساسه جذب میشه 

واااقعاااا

چرا پس این همه میگفتن ویتامین دی بخورین برا  تقویت بدن تا جلوگیری از کرونا 

الان دوباره حرفشونو عوض کردن 😨😨😨

عزیزم الان فعلا بهش نده بزار کرونا تموم بشه ، کرونا به ویتامین دی و زینک حساسه جذب میشه 

کلا ندم؟

حتی ویتان؟

واااای چه بد

حالا بگو طرز استفاده چطوریه واسه بعدا

واااقعاااا چرا پس این همه میگفتن ویتامین دی بخورین برا  تقویت بدن تا جلوگیری از کرونا  ا ...

عزیزم من یه پیج هستم خانم دکتر محقق خیلیا را درمان کرده اینقدرگفت کسی گوش نداد گفت علت مرگ و میر بالا دی و زینکه 

کلا ندم؟ حتی ویتان؟ واااای چه بد حالا بگو طرز استفاده چطوریه واسه بعدا

اگه ازمایش دادی میدونی کمه دی را بده اگه مطمعن نیستی نصف اونی که دکتر گفته فعلا بده زینکم نده فعلا من برای دخترم هم قطع کردم 

عزیزم من یه پیج هستم خانم دکتر محقق خیلیا را درمان کرده اینقدرگفت کسی گوش نداد گفت علت مرگ و میر بال ...

راستش من شنیدم که ویتامین دی بدن در حد طبیعی باشه مثلا خیلی ها ویتامین دی بدنشون کم و بدن ضعیف میشه 

میگن هفتاد درصد مردم ایران ویتامین دی بدنشون کم 

مسلما مصرف بیش از اندازه هم سم هست و کبد وکلیه رو داغون میکنه 

خود ویتامین دی باعث جذب کرونا نمیشه بلکه مصرف بیش از اندازش که باعث تضعیف کبد و کلیه میشه که در کرونا بعد ریه کلیه ها و کبد مورد حمله قرار میگیره

همه اینا شنیده های منه و منبعشو ندارم

راستش من شنیدم که ویتامین دی بدن در حد طبیعی باشه مثلا خیلی ها ویتامین دی بدنشون کم و بدن ضعیف میشه& ...

نه عزیزم ساختار کرونا لیپیدی هست که محلول در چربیه اگر ویتامین دی یا کلسترول بدن بالا باشه به سرعت ویروس در بدن پخش خواهد شد