2777
2789
عنوان

دلیلش چیه 😓

278 بازدید | 26 پست

سلام دوستای نازو مهربونم ...خاله ام از دیروز هرچی میخوره گلاب به روتون میاره بالا هرچی که میخوره ها ..میگه سرمعده ام درد میکنه ..دیروز رفت دکتر سرم و آمپول زدن خوب نشد امروزم دوباره رفت سرم زدن گفتن اگه خوب نشدی دوباره بیا ..که خودش میگه خوب نشده بنظرتون چی میتونه باشه ؟! 😦

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

معده اش میکروبی نشدع باش؟خیلی بدع و درد دار و چیزی هم نمیتونع بخورع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر معده اش چیزی استخون مرغی گیر کرده با ماساژ دادن زیر قفسه سینه بالاتر از ناف خوب میشه میشه بندی هم رفت البته اگه باشه اونجایی ک زندگی میکنین

انسان خوبی باش ولی وقتت رو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂️الهی یهویی همونی بشه ک دلتون❤میخواد 
معده اش میکروبی نشدع باش؟خیلی بدع و درد دار و چیزی هم نمیتونع بخورع

منظورت عفونت معده است ..آخه از دیروز یهو اینطوری شد اصلا سابقه نداشته😕حالش گه خوب نیست هیچ ام نخورده 

منم این.جوریم.چند روزه دکتر بهم گفت معده درد عصبی 

یعنی هرچی میخوری میاری بالا؟!انشالله زودتر خوب شی دوستم

منظورت عفونت معده است ..آخه از دیروز یهو اینطوری شد اصلا سابقه نداشته😕حالش گه خوب نیست هیچ ام نخورد ...

ار چون معده منم اینطور شد یهو اب نمیتونستم بخورم میدیپم بالا میاوردم عذر میخوام البتع

نمیدونم بخاطر استرس بود چی بود ولی ی هفتع نمیتونستم ب چیزی لب بزنم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

صبحوناشتا روغن زیتون بخوره ان شالاه برطرف شه 

نوشابه چه طوره اگر رودل کرده باشه شنیدم خوبه گازدار باشه اروغ بزته خوب میشه

خدای من به خاطر همه چیزهای خوبی که بهم دادی شکر ،شکر ،شکر.دوستت دارم خدا ،همیشه بامن باش.
من پارسال اینجوری شده بودم تا1ماه سم توت فرنگی سر معدم بود  احتمالا سم میوه ای نشسته ای چیزبی ...

جدی !!آخه میگفت اسفناج خورده بود میتونه از اون باشه

احتمالا تیکه مونده سر دلش قدیمیا میدونن باید پیششون بری تا برات رد کن بادست سرمعدشو ب پایین ماساژ ...

ممنونم حتما بهش میگم😍