2777
2789
عنوان

شقاق سینه

126 بازدید | 9 پست

سلام 

من تازه زایمان کردم برای شقاق سینه هیدرودرم گرفتم 

اما شنیدم خود شیر هم خوب میکنه.. شیر من بزور بچه رو سیر میکنه اونم بعد دو ساعت خوردنش که طول میکشه

راهنمایی کنین لطفا

من با وازلین چرب میکردم بعد که میخواستم شیر بدم با اب و صابون سینه ام رو مشستم 

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

اره شیرم خودش خوب میکنه. اما تو بعد هربار شیر دادن کرم بزن.تند تند شیر بده... کره و مربا بخور صبا.... خیلی خوبه. هی اب بخور. سوپ بخور... چیزای باد دار اصلا نخور... خودت میبینی ک چقد شیرت زیاد میشه... گوشتو بریز تو شیشه بخور با برنجو زیره فراووون. چون باز برنج سردیه و باد دار. همراه چایی حتما هر بار خرما بخور.... حتما چهار زیره بریز اگه خرما نخوردی. خیلییی خوراکت واسه بچه مهمه ک نفخ نکنه... این روزا رو همه مامانا داشتن اما چشم بزاری رو هم تموم میشه و بچت میشه مث اقا رهامه من 7 ماهه😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دستت درد نکنه خیلی خوب بود 

قربووونت... کاری نکردم.هرسوالی داشتی بپرس اگه میخوای پی وی شمارتو بزار ک ادد کنمت تو گروه مامانا... من از بارداری تو گروهه بودم. خیلی گروهه خوبیه. هرسوال دارویی و تجربی بخوای میپرسی. مطمن باش بدردت میخوره.. میتونمم اگه بخوای لینک بدمت بیای...