2789

میخواستم ببینم حمایت میشدید یا نه؟

و اگر کسی که خواستگارتونه الان وضع مالی خوبی نداشته باشه و مستقل نباشه و نیاز باشه خانواده ها کمک کنن قبول میکردید یا چند سالی صبر میکردید اوضاعش بهتر بشه؟

حقوقش زیر ۱ میلیونه الان که هیچی نیست عملا.

تاریخ شروع: ۱۳۹۹.۲.۳۱🌸وزن اولیه: ۸۲.۸ 🌸وزن فعلی: ۶۵ 🌸وزن هدف: ۵۳🌸

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من خواستگارم پدر نداره و از جانب مادر هم فکر نمیکنم پشتیبانی بشه کلا روی پای خودش هست

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 

اصلا با این خواستگار ازدواج نمیکردم..زیر ۱ تومن حقوقی نیست بشه باهاش زندگی گذروند هزینه نون ماهانست

نه کمک نمیکردن چون بدمون میاد و احتیاجی نداریم

ولی اگر هم داشتیم من خودم به شخصه قبول نمیکردم

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

من خانواده خودم هشتاد میلیون کمک کردن واسه خرید خونه... ماهی دو تومنم برام پول میفرستن ... خانواده همسرم فقط یه شام عروسی خرج دادن ششصد هزار تومن شد

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم...که در طریقت ما کافریست رنجیدن
من خانواده خودم هشتاد میلیون کمک کردن واسه خرید خونه... ماهی دو تومنم برام پول میفرستن ... خانواده ه ...

دست خانواده خودت درد نکنه واقعا♥️

تاریخ شروع: ۱۳۹۹.۲.۳۱🌸وزن اولیه: ۸۲.۸ 🌸وزن فعلی: ۶۵ 🌸وزن هدف: ۵۳🌸

کمک می کنند ولی در حدکم چون همسدم اصلا دوست نداره ولی دیدم که طرف کل هزینه زندگیش پدرش میده 

بعدم به نظرم نه چنین کاری نمی کردم الان با ماهی یا تومن هیچ کاری نمیشه کرد تا کی خانواده می خواد اسپورت کنه مگه

)عروسی و ... همه رو خودمون هزینه کردیم 

خانواده مثلا میوه ای وسیله چیزی برامون می گیرند گاهی کمک خرجمون باشه)