2777
2789

عاخی عزیزم مبارکه

من باشوهرم رفتم آز دادم 

بعدشم خودش رفت جوابشو گرفت زنگ زد ب من خبر داد

سوپرایز کردن نداشتیم🤣🤣

السلام علیک یا بنت رسول الله❤️خدایا مواظب دخترم باش❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان دلم😍ببین چه قشنگ❤

دلم خواس😋دعا کن منم به خواسته قشنگ تو دلیم برسم🥰🌈🌸

تیکر بارداری نیست🙂دارم عروس میشم😎😅صلوات بفرست زودتر برگزارشه😍♥️                                                                   برای رسیدن به رویاهام برام صلوات میفرستی؟🙃❤                                  🌸الهم عجل لولیک الفرج🌸                               عشق یه آیینه است تو هرچی فکر کنی تو دل منم هست..!🍃     خدا خودش میدونه چیکار کنه🌈🌱برا همینه که از وقتی متولد شدم عشقت ریشه کرده تو وجودم جانان😻                               تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد                                                                       زندگی دردقشنگیست ک جریان دارد..!
کرونا دست و پام رو بسته بود برای خرید و جشن گرفتن این رو داشتم خونه ازش استفاده کردم😊

عزیزم خیلی ام قشنگه خیلی خیلی مبارکتون باشه

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
مبارک باشه قدمش براتوت.نامدار باشه ان شاالله🌻🌺دعا کنید ان شاالله بسلامتی به دنیا بیاد.

سلامت باشی ۴ روزه نی نی ما دنیا اومده ایشالا نی نی شما ام به سلامت دنیا بیاد

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
عاخی عزیزم مبارکه من باشوهرم رفتم آز دادم  بعدشم خودش رفت جوابشو گرفت زنگ زد ب من خبر داد سو ...

من کاملا یواشکی رفتم 😁با خانم برادرم.بعد خانم برادرم برگه ازمایش رو گرفته بود با ذوق داشت میومد سمت ماشین چنان خورد زمین طفلک 

ان شاالله به زودی خواسته اتون تو دلتون تکون تکون بخوره 😍😍😍

عزیزم مرسی😍

ولی نی نی نمیخوام فعلا😂😂

بزار اول باباییش به خودش تکون بده بیاد خواستگاری بعد انشالله خودشم تکون بخوره😋♥️

تیکر بارداری نیست🙂دارم عروس میشم😎😅صلوات بفرست زودتر برگزارشه😍♥️                                                                   برای رسیدن به رویاهام برام صلوات میفرستی؟🙃❤                                  🌸الهم عجل لولیک الفرج🌸                               عشق یه آیینه است تو هرچی فکر کنی تو دل منم هست..!🍃     خدا خودش میدونه چیکار کنه🌈🌱برا همینه که از وقتی متولد شدم عشقت ریشه کرده تو وجودم جانان😻                               تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد                                                                       زندگی دردقشنگیست ک جریان دارد..!
من کاملا یواشکی رفتم 😁با خانم برادرم.بعد خانم برادرم برگه ازمایش رو گرفته بود با ذوق داشت میومد سمت ...

🤣🤣🤣🤣من صب ساعت ۸ بعد  بی بی چک رفتم آز دادم بعد به شوهرم زنگ زدم گفتم از خونه برو بیرون با دوستم داریم میایم خونه اونم خونه رو مرتب کرده بود رفته بود بعد کیک خریدم رفتم خونه رو تزیین کردم و کلی لباس بچه چیدم زنگ زدم اومد کپ کرده بود 

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
بسلامتی،دوروز دیگه زایمان؟😄😄 خدا براتون نگهش داره🌹😊

کیسه آبم پاره شد

ینی زودتر دنیا اومد؟ یا الان پاره شد

۵ روز زودتر از موعدم پاره شدو فندقم دنیا اومد