2777
2789

وای مبارکت باشه واس منم دعا کن مامان بشم

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه مامان خانومی

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

دوستان یکی ب من وقیق میگه خیلی مهه واسم.از وقتی که بی بی چک بزاری مثبت باشه دیگه گی باید بری دکتر و ازمایش و سونو.کلا طی این ۹ماه چندین بار بایدبری?راهنمایی میکنید میخوام اقدام کنم ولی با این وضعیت کرونا میترسم از رفت و امدهاش...

زنده باااشید 😍ان شااالله به زودی خبر خوش از شما بشنویم

فدات عزیزم انشالله. شما هم انشالله سالم و سلامت بغلش کنی، چند روزه عقب انداختی؟

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

دوستان یکی ب من وقیق میگه خیلی مهه واسم.از وقتی که بی بی چک بزاری مثبت باشه دیگه گی باید بری دکتر و ...

نترس بعد از اینکه مثبت شد تا ۴هفته بعدش میتونی بری.تا آخر بارداری اگه مشکلی نباشه ۴بار سونو میری