2777
2789
خیلی به علائم توجه نکن مثل همن  تو بارداری نوک سینه به شدت درد میگیره زیر دلت میگیره ترشح کشد ...

من ترشح ندارم ولی نوک سینم با ۳روز عقب زدم یلحظه سفت میشه درد میگیره زیرشکمم تیر میکشه ولی  خب ترشح ندارم استرس گرفتم که کیست گرفته باشم

من بیشتر استرس گرفتم که پریودیم منظم بود نهایت میخواست یروز عقب جلوبشه اونم طبیعی بود ولی الان ۳روزه ...

اگه سابقه نداشته باید بیبی چک استفاده کنی اگه باردار نبودی برای اینکه پریودت منظم بشه یک ماه روزی یک لیوان دم کرده رازیانه بخور که با یک قاشق چای خوری پودر رازیانه و یک قاشق عسل درست میشه ،اگه کیست بود یا هورمونی بود مشکلت قرص گیاهی آگنوگل خیلی تاثیر داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینه ام دردناک شد...فقط همین...چون هیچ علائمی نداشتم مطمئن بودم باردار نیستم ،دوروز بعد از عقب انداختن پری بی بی زدم هاله انداخت...حتی اگه علائم نداری ناامید نشو

واسه کسایی که مامان نمیشن یه صلوات بفرس