2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته نباشیییی خواهر😂😂😂

آخه من تالا حامله نبودم ولی دیدم اوق میزنن هی آ از مرد هم خیلی حالشون بهم میخوره‌

هزار مرتبه خواندم دعا میان قنوت خدا کند که نباشد کسی دچار کسی ♥️♥️♥️🥀
عزیزم دنبال علائم بارداری نباش تنها علامت بارداری عقب افتادن پریود هست بعد با بیبی چک متوجه میشی بار ...

من بیشتر استرس گرفتم که پریودیم منظم بود نهایت میخواست یروز عقب جلوبشه اونم طبیعی بود ولی الان ۳روزه عقب زدم...استرس گرفتم کیست گرفته باشم

آخه من تالا حامله نبودم ولی دیدم اوق میزنن هی آ از مرد هم خیلی حالشون بهم میخوره‌

واقعا همینجوریه منم فکر میکردم لویس بازیه خودم باردار شدم دیدم حالت تهوع خیلی طبیعیه

lets go

من هر دو بارداریم که ناموفق هم بودن سینه هام به شدت حساس و متورم شده بودن ، سرگیجه داشتم و یکم تهوع

کمر درد و دل درد پریودی هم داشتم

در کل هر شخصی با دیگری متفاوته 

به علائم دل نبند گلی چون بیشتر استرس میگیری 

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍