2777
2789
عنوان

موم عربی

225 بازدید | 20 پست

خانوما امروز خواستم با موم عربی اپلاسیون کنم اولش دو سه بار چسبوندم خوب بود بعدش مثل آب میشد ولی تو فیلم با یه ذره کل بدنو اپلاسیون میکنن راه کاری هس یا اینجوری میشه؟ 

یه تیکه یخ بزار کنارت چند دقیقه یه بار بزار روش 

چون دمای دستت گرمه مومو ذوب میکنه سریع 🎈من از یخ استفاده میکنم

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تیکه یخ بزار کنارت چند دقیقه یه بار بزار روش  چون دمای دستت گرمه مومو ذوب میکنه سریع 🎈من ا ...

واقعا خوبه موم عربی؟ من شنیدم خوب نمیکنه موهارو

لطفا درخواست دوستی ندید
واقعا خوبه موم عربی؟ من شنیدم خوب نمیکنه موهارو

نه بابا اصلا درست نمیکنه منم رفت تو پاچم جوگیر شدم🎈😑

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یخچال هم گذاشتم ولی وقتی دستمه کلا باز میشه

منم استفاده میکنم ازش،یکم سخته کار کردن باهاش،

یه بار ک گذاشته بودم ظرفشو تو مشمبا،چپ شده بود ی مقدار ریخته بود تو مشمبا منم حیفم اومد همونو با مشبا چسبوندم پام با همون انجام دادم خیلی بهتر بود ،مشبارو میکشیدم کلی مو بهش میچسبید. موم هم دیگه رو پام وا نمیرفت،اینجوری امتحان کن ببین.

برای خوب شدن مامانم صلوات میفرستید دوستای نی نی سایتی؟😍
نه بابا اصلا درست نمیکنه منم رفت تو پاچم جوگیر شدم🎈😑

عاشق برنامه های بعد قرنطینت شدم ک😍😂😂

راپونزه ام همون راپونزل..اجی کوچیکشم.☺اونی که میخوادت شیطانم که باشی ازت یه فرشته میسازه که پات بمونه اما کسی که نمیخوادت فرشته هم که باشی ازت ابلیس میسازه ک رهات کنه..یه زمانی فکرمیکردم بدترین چیز تو دنیا تنها موندنه اما بدترین چیز اینه ک با کسی باشی که بهت احساس تنهایی میده..      ای که گفتی دل بده تا باشمت آرام جان???دل به غم هایت سپردم نیست آرامم هنوز..
عاشق برنامه های بعد قرنطینت شدم ک😍😂😂

😂😂😂🎈

سلام‌مهربونم‌💚💙💛💚💙💛❤       من مثل موم معمولی نازک با دست میکشم رو پوست پد یا پارچه میزمم روش میکنم         با موم قبلیا هی گرم و سرد آخرم خوب نمیکندن     این خوب ولی کلا درد داره حوصلم‌نمیکشا کمی میزنم پامیشم