2777
2789

سلام مامانای خوشکل ازتجربهاتون بگید لطفا توماه اخربارداری چکارکنیم شماهاچکاری نکردی که پشیمونید یا چکارکردین که ازانجامش نتیجه گرفتین خواهشا بیاین بگین تاماهم انجام بدیم وزایمان راحت وبچه ی سالمی داشته باشیم

میشه براسلامتی منو بچهام یه صلوات بفرستین...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا تپل شدن نینی کباب بخور    خرما و شیر هم خوبه    برا آرامش اعصاب آیه الکرسی ب ...

ممنون عزیزم  شماچندم زایمان میکنید؟😍

آرامش اعصاب مادر یا برای اینکه بچه آروم بشه خوبه؟

هردوتا   من هرموقع استرس دارم   یا وقتایی ک بچم زیاد تکون میخوره  آیه الکرسی میخونم   قلبم آروم میشه       سوره یوسف هم میخونم برا خوشگل شدنش

کاربری تازه نیستم  قبلی بخاطر بحث سیاسی ترکید😐

هيچ کاري فقط بيخيال زايمان شو واسترس نداشته باش..من خيلي دلهره داشتم تو کلاسا ميرفتم و ميخاستم خيلي چيزا ببرم ولي اونقد ي دفعه اي شد ک اصلا نيازي بهشون نبود.زايمان خوبي داشته باشيد و نينيتون سالم و اروم بياد بغلتون

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

هيچ کاري فقط بيخيال زايمان شو واسترس نداشته باش..من خيلي دلهره داشتم تو کلاسا ميرفتم و ميخاستم خيلي ...

ممنون عزیزدلم میشه بیشتراززایمانتون بگید طبیعی بود یاسزسخت بود یااسون؟

برطبق کدوم سونوگرافی زایمان میکنید فدات؟ان تی-انومالی-یاتعیین وضعیت جنین 

برطبق سونوگرافی اول    تاریخ زایمان اصلیم میفته ۲۴ ام    چون سزارینم یه هفته زودتر زایمان میکنم

کاربری تازه نیستم  قبلی بخاطر بحث سیاسی ترکید😐