2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وضعیتم واسه نگهداریش مناسب نیست اصلا

هروضعیتی هم که باشی، اون بچه ی شماست وشما درقبالش مسئول هستی ،وظیفه بزرگ کردنش باشماست ؛

بعدا پشیمون میشی ،خلاء بی مادری هیچ وقت برای اون بچه جبران نمیشه 

هروضعیتی هم که باشی، اون بچه ی شماست وشما درقبالش مسئول هستی ،وظیفه بزرگ کردنش باشماست ؛ بعدا پشیمو ...

مامان منم همین کارو کرد منو گذاشت و رفت حالا به هر دلیل 

الان ۵ ساله که برگشته ولی من نمیتونم بپذیرمش

امشبم میرم پیشش بگم نمیتونم بهت برسم برو سالمندان 

شاید بنظرتون بی رحمانه باشه ولی من از بچگی به یکی دیگه مامان گفتم و نمیتونم واقعا بپذیرمش

مامان منم همین کارو کرد منو گذاشت و رفت حالا به هر دلیل  الان ۵ ساله که برگشته ولی من نمیتونم ...

استارتر تاپیک این خانم  حتما حتما بخون

همیشه بچه ها به مادر نیاز ندارن یه روزم مادر به بچه نیاز پیدا میکنه 

از نظرمن بی رحمی نیست ولی من میگم تو روحت بزرگ کن .قلبت بزرگ کن خدا جبران میکنه برات مطمن باش

استارتر تاپیک این خانم  حتما حتما بخون همیشه بچه ها به مادر نیاز ندارن یه روزم مادر به بچه نیا ...

الان خوندم مرسی. متاسفانه یه سری قضایا پیش اومده که اینجا نمیتونم بگم که باعث شده کلا بخوام برم. یعنی هیچ امیدی دیگه بهش ندارم .

عزیزم  ولی زندگیتو  بچه ات رو   همینجوری  ول  نکن  بازم مبارزه کن مقص ...

تو این زندگی هیچی ندارم جز یه شوهر خائن متاسفانه. ارزشی واسم قائل نیست نمیشه یه سری چیزا رو اینجا بگم وگرنه شما هم حق میدادی به من