2777
2789
عنوان

ی دقه بیاین آرومم کنین با تجربه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 43 پست
الان چه وقت گیر دادن به قرنطینه ست عزیزم  توروخدا حال کاربرارو رعایت کنید

مگه کرونا مکان و زمان میشناسه

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

استارتر جان الان بعضیا کلا از زندگیت سیرت میکنن اگه کمک خواستی در خدمتم خصوصی ، رشته تحصیلیم روانشناسیه

خداجونم ای کاش بنده هات میدونستن مذهب اگه قبل از مرگ توی زندگیشون تاثیر نداشته باشه ، بعد از مرگ هیچ سودی به حالشون نداره مذهبی بودن یعنی خوشرو بودن ، یعنی هدیه مهربونی به دیگران یعنی مواظب دل ظریف هم باشیم یعنی مرتب و تمیز و شیک باشیم ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، اگه واقعا قصد امر به معروف داری شخص رو توی یه جای خلوت متوجه اشتباهش کن ولی یادت باشه اگه ذره ای نیتت رو کم کنی یا شاخ شدن یا خودنمایی باشه راه رو اشتباه میری گلم  امر به معروف اگه باعث شکستن دل یا زده شدن از دین باشه نه تنها ثواب نداره بلکه حرامه پس مواظب باش عزیزم،،،،،،،،،،،،،،شمایی که داری میخونی یه لبخند بزن میدونستی با لبخند خیلی زیباتری؟  پس همیشه لبخند بزن مهربون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما عزیزم وقتی قهر می کنی و از خونه و زندگیت دست می کشی و میایی خونه پدرت، تنفر و سردی زیاد به زندگیت میاری و شوهرتو از خودت دور می کنی

همین طور هی قهر کنی دیگه مهری از تو توی قلب شوهرت نمی مونه 

پس دیگه هرگز تا آخر عمرت قهر نکن

توی خونه ت بمون ولی بهش بی محلی کن،

الانم نمی دونم چیکار باید کرد، کلا با قهر تیشه به ریشه زندگیت می زنی ببین کی بهت گفتم

بمون فعلا خونه پدرت کله اش داغ الان سرد شد همه رفتن سرخونه زندگیشون این تنهاموند آدم میشه میاد دنبال ...

فعلا ک هستم فقط خوشیاش منو کشته یعنی برام مهم نیستی ک اینجوری میکنه ... داغونم بخدا

خدایا شکرت 
مگه کرونا مکان و زمان میشناسه

بله شما الآن به ایشون بگی قرنطینه و فلان نه تنها گوش نمیده بلکه بدتر نسبت به قرنطینه جبهه میگیره چون حالش بده و تمرکزش جای دیگه ست 

خداجونم ای کاش بنده هات میدونستن مذهب اگه قبل از مرگ توی زندگیشون تاثیر نداشته باشه ، بعد از مرگ هیچ سودی به حالشون نداره مذهبی بودن یعنی خوشرو بودن ، یعنی هدیه مهربونی به دیگران یعنی مواظب دل ظریف هم باشیم یعنی مرتب و تمیز و شیک باشیم ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، اگه واقعا قصد امر به معروف داری شخص رو توی یه جای خلوت متوجه اشتباهش کن ولی یادت باشه اگه ذره ای نیتت رو کم کنی یا شاخ شدن یا خودنمایی باشه راه رو اشتباه میری گلم  امر به معروف اگه باعث شکستن دل یا زده شدن از دین باشه نه تنها ثواب نداره بلکه حرامه پس مواظب باش عزیزم،،،،،،،،،،،،،،شمایی که داری میخونی یه لبخند بزن میدونستی با لبخند خیلی زیباتری؟  پس همیشه لبخند بزن مهربون

اگه این چیزها رو که نوشتی حقیقت داره ومقصر اصلی اونه به هیچ عنوان کوتاه نمیایی تاروزی که به معذرت خواهی وببخشی وببخشید افتاد مرد که اینقدر بی وجدان نمیشه 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
بخداجاریمم بود 😔 منتظر بودن فقط گریه کنم 

وقتی اون جلوی همه تو رو تحقیر کرده نرو بعد بقیه هم از اخلاقش سوءاستفاده میکنن بخودشون اجازه میدن باهات بد صحبت کنن

اصلا محلش نزار..چرا حرص میخوری بی محلی کن خودش بیاد ب پات بیفته وگرنه براش عادت میشه که همش خو ...

مبترسم نیاد چون اون هیچ وقت نیومده عذرخواهی کنه حتی دفعه اصلا بلد نیس ناز بخره 

خدایا شکرت 

واااا چرا همچی کنه.الان چیزی نگو هر وقت که خوب شدین خوب دعواش کن بگو یه بار دیگه جلوی خانوادت با من اینجوری رفتار کنی هیچی دیگه. بعدش م به وقتش برسه خودش میاد دنبالت😜اونجا تو تاز بیار نده تا بفهمه از خودش.. 

مبترسم نیاد چون اون هیچ وقت نیومده عذرخواهی کنه حتی دفعه اصلا بلد نیس ناز بخره 

پس ببین چی به صلاحته همونو انجام بده گلم چون هرکسی زندگیش و شرایطش متفاوته و نمیشه یه اصل کلیو برا همه به کار برد..

من بودم با طرز فکر الانم تا جدا شدنم ک شده پیش میرفتم ولی ادمش میکردم اگرم عوض نمیشد دیگه جدا میشدم چون تحمل همچین ادمی سخته ادم هرروز باید اعصاب بکشه