2777
2789
عنوان

مولای تنها

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 24 پست
والا نمی دونم هیچی نگفتم از رفتن، شوکه شدم دیدم قطع دسترسی شدن البته چند روز بود میامدن سایت تاپیک ...

نمیدونم والا چی بگم😔😔 امیدوارم بیان دوباره

نترس و غمگین مباش ، ما تو را نجات میدهیم (عنکبوت۳۲)   

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری«س»

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه برای کار شوهر منم یه صلوات بفرستین بیکار شد تو این اوضاع😔

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
میشه برای کار شوهر منم یه صلوات بفرستین بیکار شد تو این اوضاع😔

چشم عزیزم ۱۰تا میفرستم  به حق صاحب صلوات انشالله زودتر مشغول کار بشن

اللهم عجل ولیک والفرج والعافیه  والنصر به حرمت زینب کبری (س) امین یا رب العالمین اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل و فرجهم اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل و فرجهم .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم

🙂
 اللهم عجل ولیک والفرج والعافیه  والنصر به حرمت زینب کبری (س) امین یا رب العالمین اللهم ص ...

آمین یا رب العالمین 

صلوات میفرستم براتون 

چشم عزیزم ۱۰تا میفرستم  به حق صاحب صلوات انشالله زودتر مشغول کار بشن

ممنونم خدا حاجت روات کنه ان شاءالله