2777
2789
عنوان

شیرینی مارمالادی و دادلی ماریا + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 24680 بازدید | 397 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماریا جان من خمیرم موقع قالب زدن پودر میشه چکار کنم الان؟؟؟

روغنت کمه عزیز. و اینکه خمیرت باید کاملا سرد باشه 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
عزیزم عکساتون برای من باز نمیشه.الان دارم خمیر اردو اضافه میکنم  ولی غلظتشو نمیدونم

عزیزم باید خمیرت کاملا نرم باشه

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
عزیزم عکساتون برای من باز نمیشه.الان دارم خمیر اردو اضافه میکنم  ولی غلظتشو نمیدونم

عزیزم خمیرتو دیدم اردت زیاده. ارد و باید کم کم اضافه کنی 

ولی دانمارکیتونو درست کردم بی نهایت عالی بود همه فکر کردن از قنادی خریدم

قرار نیست هر شیرینی میپزی بار اول عالی دربیاد. باید چند بار تکرار بشه تا بدونی چی و کم و زیاد کنی. اونوقت حرفه ای میشی. مثل غذا