#کیک_هویج_و_گردو_نازگل_بدون_فر
@ashpazi_be_sabke_nazgol
مواد لازم برای قالب ۲۴ سانتی:
یک و نیم لیوان آرد سفید قنادی
۳ عدد تخم مرغ
یک لیوان سر خالی شکر
یک لیوان هویج رنده درشت
یک سوم لیوان گردو خرد شده
نصف لیوان ماست(یا شیر)
نصف لیوان روغن
یک قاشق مربا خوری بکینگپودر
نصف قاشق چایخوری وانیل
یک قاشق چایخوری پودر هل یا ۵ قطره اسانس هل یا #پودر_دارچین (طبق ذائقه)
❌میتوانید این دستور را در فر یا توستر هم درست کنید❌
طرز پخت؛
آرد سفید و بکینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط کرده و الک می کنیم در کاسه ای جدا تخم مرغ ها را می زنیم تا کف کنند و شکر را به آن می افزاییم پنج دقیقه می زنیم تا کاملاً سفید و کشدار شوند و روغن و ماست را اضافه کرده و یک دور میزنیم
@ashpazi_be_sabke_nazgol
حالا مخلوط آرد و بکینگ پودر و وانیل را کم کم اضافه کرده و مخلوط را به آرامی با لیسک هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند هویج و گردو را اضافه کرده و پودر هل یا اسانس هل را داخل مایع کیک میریزیم .
برای #روغن_جداکننده برای کف قالب های دالبر دار یک قاشق غذاخوری آرد را با یک قاشق غذاخوری روغن جامد یا کره با هم مخلوط میکنیم تا کاملاً یکدست شوند به این خمیر روغن جدا کننده گفته می شود که برای همه کیک ها می توانید استفاده کنید و به جای کاغذ روغنی از آن استفاده کنید این روغن را به کمک برس سلیکونی کف قالب میکشیم و کاملا آغشته میکنیم
@ashpazi_be_sabke_nazgol
مایه کیک را در قالب ۲۴ سانتی میریزیم قالب من میانتهی بود باید یک سوم قالب را برای پف کردن کیک خالی بگذارید
برای درست کردن فر دست ساز ابتدا قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم یک پایه کوچک یا یک کاسه کوچک یا چند عدد قالب شیرینی پزی کف آن قرار می دهیم و قالب کیک را روی آنها می گذاریم سپس درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و قرار می دهیم
تمام کیک ها را به این روش میتوانید بپزید ابتدا ۵ دقیقه با شعله زیاد و یک ساعت با شعله متوسط اجازه دهید تا کیک کاملاً پف کند و پخته شود
بعد از گذشت ۴۰ دقیقه در قابلمه را بردارید و با خلال دندان تست کنید.اگر کیک به خلال دندان نچسبید کیک شما پخته و میتوانید آن را از قالب خارج کنید و برای من یک ساعت طول کشید تا اطراف کیک برشته شود و کاملا پخته.
@ashpazi_be_sabke_nazgol
به کمک روغن جدا کننده تمام کیک ها به آسانی از قالب خارج می شوند کمی قالب را تکان دهید و روی توری برگردانید اجازه دهید کاملا خنک شود و بعد آن را با چاقوی اره ای برش بزنید.
⚜برای دیدن این ویدیو با حجم بسیار کم در آپارات روی این لینک ضربه بزنید
https://www.aparat.com/nazgolbanoo69
⚜کانال تخصصی و رایگان آشپزی به سبک نازگل
https://telegram.me/joinchat/AAAAAENf_3vxXHwZqhlAsw