2777
2789
عنوان

ادمهایی که با زرنگ بازی فقط می خوان کم بذارن چی گیرشون می یاد

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 79 پست
مادرشوهر چرا مظهر گدا بازیه

مادرشوهر من خودش میگه از ما نَکَنید!!! 

تفکرش بیماره فک میکنه ما میخایم پول و دارایی ازشون بکنیم! سرخونه نویی یه تیکه سینی برداشت اورد!!! اونم ما تو قرض و بدبختی بودیم

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهر من خودش میگه از ما نَکَنید!!!  تفکرش بیماره فک میکنه ما میخایم پول و دارایی ازشون بکن ...

برای من هیچی نیاورد هیچییییی هنوز شوکه هستم من که به روی خودم نیاوردم 

دل کی خون نیست ؟

خون داریم تا خون😆

حسرت یک وعده مهمونی تو این همه سال که برات بگیره . حسرت یه وعده غذا که بذاره بگه بیاین . حسرت یه ده تومن عیدی به خودت و بچت . حسرت کادوی عروسی . حسرت یه چای و میوه که بذارن جلوت . حسرت یه محبت مادربزرگانه که به بچت بکنه .

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

مادرشوهر من خودش میگه از ما نَکَنید!!!  تفکرش بیماره فک میکنه ما میخایم پول و دارایی ازشون بکن ...

به من می گه من از اول بهتون گفتم قد پولتون خونه بخرید 

خون داریم تا خون😆 حسرت یک وعده مهمونی تو این همه سال که برات بگیره . حسرت یه وعده غذا که بذاره بگه ...

مال ما حسرتاش متفاوته غذا فقط در صورتی درست می کنه که پسر دیگه اشم باشه وگرنه رفتیم ۵ ساعت نشستیم هیچی بهمون نداده ! خونه نویی یه جعبه شکلات نیاورده بعد از اول ازدواج طلبکار خانواده من بودن هنوزم هستن 

خون داریم تا خون😆 حسرت یک وعده مهمونی تو این همه سال که برات بگیره . حسرت یه وعده غذا که بذاره بگه ...

همسرم رسم و روسوما رو تو عقدسعی می کرد اجرا کنه ولی یه بار مادر شوهرم نگفت یه جفت جوارابو از طرف من بگیر براش.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

برا مام نیاوردن حتی عید هم یه دعوتی ندادن به ما اونوقت شوهر خل من می‌گفت دعوتشون کنیم گفتم جدیدا رسم ...

من بارها دعوت کردم میاد می خوره ایراد می گیره نیش می زنه می ره حرفهایی می زنه که تا سالها تو ذهنم می مونه و درگیرشم 

مال ما حسرتاش متفاوته غذا فقط در صورتی درست می کنه که پسر دیگه اشم باشه وگرنه رفتیم ۵ ساعت نشستیم هی ...

اه مادرشوهر منم طلبکاره میگه بابات داره!! حالا بابای من بازنشسته س بنده خدا

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
خودت نداری؟ خوب هم هست ولی اکثرا عقده گشایی می کنن 

دارم..اصلی رو ندارم ....  ولی از اول خیلی خوب بودن.هم مادر شوهرم هم پدر شوهرم.هم خواهر و برادر شوهرم. خیلی با محبتن.. بگی جون بده،میذارن کف دستشون میدن.. از روز اول هیچی واسه پسرشون کم نداشتن.. 

همسرم رسم و روسوما رو تو عقدسعی می کرد اجرا کنه ولی یه بار مادر شوهرم نگفت یه جفت جوارابو از طرف من ...

اصلا محبت نمی کنن من این قدر هیچی نمی خواستم خودشون عذاب وجدان می گرفتن