2777
2789
عنوان

استرس روز جراحی بینی

108 بازدید | 16 پست

تعریف کنید . استرستون اون روز چطور بود ؟ اومدید هوش چه حالی داشتید ؟ استرس رو با چه دارویی کم کنم که کلا ریلکس بشم . البته به امید خدا بعد از این ویروس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک چشامو لیزر کردم با اینکه عمل انچنانی نبود ولی حسابی استرس داشتم

موقع پذیرش ی اقایی بود عینک زده بود و گریه میکرد ی دختره هم باهاش بود همش گریه میکرد و با کسی تلفنی صحبت میکرد خیلی ترسیده بودم پشیمون شده بودم.

داخل اتاق ک شدم دیدم کلی ادم با لباس استریل نشستن خیلی وحشتناک بود فک نمیکردم اینجوری باشه

هر لحظه هم یکی غش و ضعف میکرد

من سال ۸۲عمل کردم،پشیمونم چون الان بعد سالها آلرژی تنفسی پیدا کردم...

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

چطور  حاضر شدی عمل کنی ؟

نمره چشمم ضعیف بود هم از عینک خسته شده بودم هم اینکه واقعا موقع لنز انداختن اذیت میشدم

عروسی یا مهمونی یا هر جا ک میرفتیم کل تایم حاضر شدنم ب کنار کلی برای وقت روی لنز گذاشتن صرف میکردم

البته خواهرم هم چند سال قبلش عمل کرده بود و راضی بود منم واسه همین تصمیم خودمو گرفتم