2777
2789
عنوان

فوبیا😢😢😢

190 بازدید | 26 پست

دوستان کسی اینجا فوبیا مرگ داره من دارم دوساله درگیرشم همش به مرگ فک میکنم جوری ک خواب مرگ میبینم دوساله ک همش احساس میکنم میمیرم ولی تا الان به لطف خدا زنده ام تو مجلس عزا شرکت نمیکنم چون روح روانم بهم میریزه کوچیک ترین چیزی رو فک میکنم الهام مرگه الان ک باردارم بهتر شدم ولی بعضی وقتا فکرش میاد سمتم ولی بازم میگم خدا بهم این بچه رو داده ه قرار بود ک زود بمیرم ک نمیداد نمیدونم چیکار کنم خیلی ازش میترسم کسی بوده مثل من باشه😢😢😢

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

الان فوبیا رو پزشکت گفته داری یا خودت رو خودت اسم میزاری گل؟؟

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاور که حتماااا برو 

به نی نی فکر کن بهتر میشی امید زنده بودن توی وجودت داره رشد میکنه

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️

وایییی من دقیقن مثهههه توام..فقط باردار نیستم..دقیقن عین اون حرفایی ک گفتی رو دارم..

چیکار کنیم😭💔

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
من بر اثر مرگ یکی از نزدیکام اینطور شدم، هم فکر مرگ خودم عذابم میده هم فکر مرگ اطرافیانم، مال شما دل ...

من یه دفعه یه ماه بعد از نامزدیم یه دفعه بهم حمله پانیک دست داد یه شب اینطوری شدم الان شدتش کم شده ولی هست هنوز خیلی سختی کشیدم ک کمتر شده اونم اوایل نامزدیم😢😢

الان فوبیا رو پزشکت گفته داری یا خودت رو خودت اسم میزاری گل؟؟

تو گوگل زدم دیدم نشونه هاشو دارم چون واقعا ازش وحشت دارم

بالاخره که همه میمیریم ترس نداره دیگه زندگی هم زیاد چیزه جالبی نیست 

درسته ولی خب میترسم ازش دیگه وحشتناکه برام