2777
2789
عنوان

چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا دعوا بشه مگه مریضن میخواد چادر سر کنه مگه بده 

حالا ببین😑🎈الان یه مشت میریزن وسط برا تفرقه افکنی

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

منم مثه توام شوهرت چی میگه نمیگه بپوش؟

رو حجابم حساسه.دوست نداره جاییم معلوم بشه معمولا مانتو هام پلیسه هستن چون پایین تنه م بزرگه و مانتو جلوبازم اصلا نمیپوشم ولی متنفره از اینکه چادر بپوشم شوهرمم.

و البته خارج از ایران یکی دوبار رفتیم حجابمو برداشتم کاری نداشت میگه چون جو اینجا ی جوریه که مردا بد میبینن فقط علت حجابم اینه

عزیزم خدا نظرشو کرده بهت اینکه خودت یهو عاشق چادر شی ی لذت دیگه داره منم اینطور بودم از 16 سالگیم خو ...

خب شما بعدش پشیمون نشدید؟!

دیگران حرفی نزدن یا شما رو مسخرع نکردن ؟

ببین خیلی سختی داره منم وقتی رفتم دانشگاه چادری شدم قبلش مانتویی محجبه بودم ولی یدفعه دلم خوایت و سر کردم خیلی هم سختی داره از گرمای تابستون تا گل و شل پاییز و زمستون...و مسخره کردن توی دانشگاه حتی توسط بعضی از اساتید!موقع کاریابی بخاطر حجاب کاملم چون رشتم جوری بود بیشتر تو شرکتای خصوصی کار داشت بهم کار نمیدادن و خیلی چیزهای دیگه ولی راضی بودم چون انتخاب خودم بود و دوسش داشتم و حس رضایت داشتم ولی الان طرز فکرم عوض شده  و خصوصا از وقتی بچه دار شدم سختم بود و دوباره مانتویی محجبه شدم‌.الان دوست دارم لباس پوشیدنم ایرانی باشه و البته چون اعتقادات مذهبی دارم محجبه هستم ولی با مانتو.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
خیلی هم عالی😍 خدا خیلی دوست داره عزیزم اگه خودت دوست داری بپوشی حتما بپوش به حرف کسی هم توجه نکن

ارع واقعا عزیزم

ولی چون من ی مدت بی حجاب بودم و واقعا از نگاه مردا و پسرا ک روم بود خسته شدم دلم برا ی زندگی بدون دغدغه تنگ شده و میخوام جوری تصمیم بگیرم ک پشیمون نشم   

ارع واقعا عزیزم ولی چون من ی مدت بی حجاب بودم و واقعا از نگاه مردا و پسرا ک روم بود خسته شدم دلم بر ...

عزیزم من چند سالی هست چادری شدم .. خیلی راحتتر میشه تو اجتماع گشت با چادر . اصلا راحتی  خاصی داره . نگاه هیچ کس بهت نیس . قبلا که خرید میرفتم اقایون با لفظ خانومی مخاطب قرار میدادن منو .. ولی الان با لفظ خواهر .. نگاه مردای جامعه بهت فرق میکنه .. خیلی راحتتری . ضمن اینکه حجاب زیباییش خیلی بیشتره . البته نظر شخصی منه