2777
2789
عنوان

10 ثانیه تامل

126 بازدید | 7 پست

#سیره_شهدا

برف شدیدی باریده بود. وقتی قطار دو کوهه وارد ایستگاه تهران شد ساعت دو نیمه شب بود. با چند نفر از رفقا حرکت کردیم. علی اصغر را جلوی خانه‌ شان در خیابان طیب پیاده کردیم.

پای او هنوز مجروح بود. فردا رفتیم به علی اصغر سر بزنیم. وقتی وارد خانه شدیم ، مادر اصغر جلو آمد ، بی ‌مقدمه گفت ، آقا سید شما یه چیزی بگو!؟

بعد ادامه داد ، دیشب دو ساعت با پای مجروح پشت در خانه تو برف نشسته اما راضی نشده در بزنه و ما رو صدا کنه. صبح که پدرش می‌خواسته بره مسجد اصغر رو دیده!!

از علی اصغر این کار‌ها بعید نبود. احترام عجیبی به پدر و مادرش می‌گذاشت. ادب بالا‌ترین شاخصه او بود......

شادی روح شهیدعلی اصغر ارسنجانی صلوات

📕مهر مادر

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

‼️ گذاشت و رفت... ‼️

💢 شهید حسن باقری (غلامحسین افشردی) هی می‌رفت و می‌آمد. برای رفتن به خانه دو دل بود. یادش رفته بود نان بگیرد. بهش گفتم: «سهمیه امروز یه دونه نان و ماست پاکتیه، همینو بردار و برو.»

💢 گفت: «اینو دادن این جا بخورم، نمی‌دونم زنم می‌تونه بخوره یا نه.» گفتم: «این سهم توست. می‌تونی دور بریزی یا بخوری.»

💢 یکی دوبار رفت و آمد. آخر هم نان و ماست را گذاشت و رفت....

❌ آخرش گذاشت و رفت‼️

شادی روح شهید حسن باقری صلوات

با ما فرق داشتن که شهید شدن

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم عمه تون که کرونا گرفته بودن خوب شدن؟

آره 

از من و شما سالم تره😉😀😄

فقط خیلی لاغرش کرد مریضی عمم یه چیزی حدود ۱۰۰ کیلویی میشد مامانم میگفت الان به زور ۶۰ کیلو بشه😂 عدو شود سبب خیر اینجاس😂

منم خواستم همین ضرب المثل رو بگم.بیماری بهشون ساخته

ولی خب شنیدم رنگ و روش پریده عین میته الان😞 

میگن شانس اورد زنده موند فقط😄