2777
2789
الهی چه کوچولو 😘😘😘عزیزم خدا برات نگهش داره ماشالله

قربونت برم عزیزم.فقط یه مشکل دیگم دارم ازت راهنمایی میخوام باید رو زبانم کار کنم . لالونا جون توی ۶ ماه میتونم کلمه حفظ کنم؟تازه شروع کردم .ازمون قبلی اگه ۶ تا سوال بیشتر زده بودم استخدام بودم اصلا سراغ زبان نرفتم صفر زدم .گرامرم که به نظرم سخته .فقط میخوام درک مطلب بخونم.ممنون میشم اگه راهنمایی کنی عزیزم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قربونت برم عزیزم.فقط یه مشکل دیگم دارم ازت راهنمایی میخوام باید رو زبانم کار کنم . لالونا جون توی ۶ ...

شکلات جونم توی شش ماه اگه با برنامه بخوانی میتوانی در حد نوشتن یه متن ساده جلو بری فقط باید زمان بذاری چون قطعا در حد دبیرستان و زبان تخصصی خواندی صفر نیستی پس نگران نباش اما اینکه بدون هدف لغت حفظ کنی شاید سخت باشه مثلا چه نوع لغاتی  ؟؟تخصصی یا لغات محاوره ای 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
شکلات جونم توی شش ماه اگه با برنامه بخوانی میتوانی در حد نوشتن یه متن ساده جلو بری فقط باید زما ...

برا این ازمونها میخوام یکی از دوستام گفت کل قسمتهای درک مطلب ازمونهای ارشد و استخدامی بخون و نرم افزار ۵۰۴

برا این ازمونها میخوام یکی از دوستام گفت کل قسمتهای درک مطلب ازمونهای ارشد و استخدامی بخون و نرم افز ...

خودم پانصدوچهار رو زمانی که زبانم در حد تافل بود حفظ کردم چون حقیقتا سخته اما شدنیه اسم ازمونی که میخوای شرکت کنی رو بذار. ببینم زبانش در چه حده بهت راهنمایی کنم چطور شروع کنی ؟

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

سلام فلی جون... دخملی خوبه؟ یه سوال؟ بخاطر ۶ ماهگی شیرخشک دخترمو دیگه شماره ۲ میدم بش.... تا حالا شماره ۱ رو خوب خورده اما شماره ۲ رو نمیخوره... خیلی کم خورده. دخنل تو چطور بود با ۲؟ مشکلی نداشت؟

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....
سلام فلی جون... دخملی خوبه؟ یه سوال؟ بخاطر ۶ ماهگی شیرخشک دخترمو دیگه شماره ۲ میدم بش.... تا حالا شم ...

سلام عزیزم 

فرقی نداسته براش 

یه مارک دیگه براش بگیر 

حواست باشه!

سلام عزیزم من تاپیک زدم که کسی بلده از روی عکس سونو جنسیت جنین رو بگه و از کجا؟که دوستی شما رو بهم معرفی کرد.میتونی لطفا عکس سونوم رو نگاه کنی و بگی؟درخواست دوستی دادم بهتون .