2777
2789
عنوان

واکسن بچه ها چی میشه

184 بازدید | 26 پست

سلام ب همگی

شبتون بخیر

یه پسر ۱۱ ماهه دارم

ماه دیگه واکسن یکسالگی داره

از الان رفتم تو فکر .. میترسم ببرم

شما چکار میکنین  مامانا

نمیشه بگیم بیان خونه بزنن ؟؟

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

زنگ بزن بهداشت تا بهت بگه چیکار کنی بچه رو نبر😑🎈

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

پسر منم یازده ماهشه.دقیقا داشتم به همین فکر میکردم

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندم اردیبهشت؟

پسر منم ۳۰ اردیبهشت واکسن ۱۲ ماهگی داره من صبح زود میبرم میزنم

خواهرم دو هفته پیش واکسن ۲ ماهگی بچشو زد صبح زود برد خداروشکر مشکلی پیش نیومد 

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
دختر من ۱۰ فروردین واکسن ۱۸ ماهگی داشت نزدم

@آرسو   مثل آلا😄

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

پسر منم یازده ماهشه.دقیقا داشتم به همین فکر میکردم

چکار کنیم حالا

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا