2777
2789
عنوان

ارگ(کیبورد) یا پیانو؟

2715 بازدید | 14 پست
سلام.پسر من ۹ سالشه و دوره ارفش تموم شده،میخوام ساز تخصصی شروع کنه، بین ارگ و پیانو موندم...ممنون میشم نظراتتون را بگید که اگه شما بودید کدوم ساز رو انتخاب میکردید و به چه دلیل؟
ممنون
عزیزم اگر امکانشو داری پیانو رو توصیه می کنم چون موسیقی مادر هست بعد از چند سال می تونه موسیقی دیگه راحت یاد بگیره کلا پیانو و ویلن دو تا موسیقی کامل هستند
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور                                          زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا عرش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارمی جان میشه شماهم من وراهنمایی کنید.پسرک من سه ماه دیگه 4ساله میشه وموسیقی رودوست داره.اسباب بازیاش ارگ وگیتارو بلز کودکانه هست شما چندسالگی اموزش روبرای پسر گلت شروع کردی؟توخونه یااموزشگاه وجندسال مقدماتیش طول کشید؟بچه ها اذیت نمیشن تواموزش؟
عزیزم پسر من از ۸ سالگی رفت ارف و یکسال دوره ارفش طول کشید.آموزشگاه بردمش
میخواستم زودتر ببرمش ولی گفتند بهتر بعد از کلاس اول بره که سریع یاد بگیره چون اگه زودتر بره زمان و هزینه بیشتر میشه...
ولی راستش دیروز با یه استاد پیانو صحبت میکردم،مخالف دوره ارف بود دلایل زیادیم برا حرفش داشت و کاملا هم بنظرم درست میگفت.میگفت تو ایران و فقط بخاطر کسب درآمد این کارو میکنند .تو خارج از کشور بچه ها از پیانو آموزش رو شروع میکنند و...
منم دخترم رو از 5 سالگی گذاشتم کلاس موسیقی . اون موقع ایران زندگی نمی کردم ووقتی با معلم موسیقی صحبت کردم که ایران بچه های کوچیک همه از ارف شروع می کنن تعجب کرده بود گفت نه ما فقط بچه هایی که مدرسه موسیقی میرن رو اجباری ارف می گذاریم بچه های دیگه که موسیقی رو در کنار می خوان داشته باشن لزومی به ارف نیست . و جالبه که دخترم هم خیلی خوب یاد گرفت و الان 3 ساله پیانو می زنه وقتی اومدیم ایران بردمش کلاس موسیقی یکی دو تا آموزشگاه موسیقی با وجودی که دیدن چقدر قشنگ پیانو می زنه گفتن یه دوره 6 ماهه هم ارف بگذرونه ( فکر کن فقط بخاطر پول بود دیگه ) که من زیر بار نرفتم و بردمش یه آموزشگاه معروف که صاحبش تخصص موسیقی کودک داره . ایشون چشماش گرد شده بود وقتی براش گفتم بعضی جاها گفتن این بچه باید بره ارف ، گفت این بچه پیانیسته اگه بره ارف که کلا از موسیقی زده میشه و همونجا ثبت نامش کردم و خیلی هم خوب داره پیش میره
هر زنی باید 2چیز داشته باشد : 1- لبخند 2- مردی که باعث آن لبخند باشد .
ضمنا اون استاد موسیقی که خارج از کشور داشت استاد دانشگاه بود و خودش توی کنسواتوار انجا نوازنده بود . ایشون می گفن بهترین سن برای شروع پیانو 5 سالگی هست
هر زنی باید 2چیز داشته باشد : 1- لبخند 2- مردی که باعث آن لبخند باشد .

سلام مامانا ، من پسرم رو یه آموزشگاه موسیقی ثبت نام کردم کلاسهاشون خصوصیه معلم موسیقی برای تدریس خصوصی ارگ میاد خونه و خیلی راحت ترم.معلمهاشم خوبن و هم شهریشون مناسبه ، به شما هم پیشنهادش میکنم

موسسه موسیقی بهار اندیشه - اینم تلفنش:22924816 و 22924817 .البته اسمشون رو هم میتونید تو اینترنت سرچ کنید