2777
2789
عنوان

خوابالوها

75 بازدید | 16 پست

کیا مث من عاشقققق خوابن من سه میخوابم دو بیدار میشم پنج میخوابم هشت نه میخدابم دوازده وبعد سه شب میخوابم این چرخه ادامه داره

تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دیگه چیه ؟همشم خستم چشام بسته میشه

آره منم اونجوری میشدم بزن نت برات میاره برو دکتر زنان برات یه مجوز آزمایش بده تونت شرایط آزمایش رو بخونبعد برو آز بده فقط زود اقدام کن

آره منم اونجوری میشدم بزن نت برات میاره برو دکتر زنان برات یه مجوز آزمایش بده تونت شرایط آزمایش رو ب ...

ارع انگار نگا کردم همه ی علایمودارم زود اقدام نکنم چی میشه

خدانکنه خدا اون روز رو نیاره موجب ناباروری میشه

ای خدا بکنه از دهنت بشنوه یه دختر دارم هرکاریم میکنم دومی نیاد بیاد که خودمو میکشم

ای خدا بکنه از دهنت بشنوه یه دختر دارم هرکاریم میکنم دومی نیاد بیاد که خودمو میکشم

نه چرا ناشکری می کنی گلم پوستت رفته رفته عین ناراحت نشو پیرزن ها سیاه میشه برو روغن گل مغربی Norm life رو بگیر بنداز واسه سلامتی وپوستت خیلی خوبه اینم بگم دیگه پری نمی شی خدایی ناکرده عفونت میگیری بدنت درد میگیره زیر چونتم جوش ومو میزنی همینطور روی شونه هات

نه چرا ناشکری می کنی گلم پوستت رفته رفته عین ناراحت نشو پیرزن ها سیاه میشه برو روغن گل مغربی Norm li ...

یاخدااااااا  

به خدا کیستم میاره برو درمان شو من بعد دوماه رفتم رفته رفته عذرمیخوام شیرتم میاد

من تازه زایمان کردما شیر میدم

آهان پس طبیعیه مبارکه به خوشی ومیمنت وزیر سایه پدرو مادر ان شاالله گلم

مرسی عزیزم پس بخاطر شیر دهیه این خوابا لودگیام

مرسی عزیزم پس بخاطر شیر دهیه این خوابا لودگیام

آره دیگه الان فکر کنم پرولاکتینت دورو بر ۵۰۰ یا۱۰۰۰ باشی برای من دعا کن خیلی از این دنیا کشیدم ولی بازم بخاطر خدا سرپام منم میخوام ان شاالله مادر بشم ولی فقط یکم عصبی بشم یکم گریه کنم دوباره اونطوری میشم تاپیک اولمو که زده بودم دراون شرایط بودم الانم عذرمیخوام سینه سمت راستم درد میکنه واز هردوشیر میاد دعا کن برامون توروخدا