2777
2789
عنوان

میشه برا یه بیچاره دعا کنین😢

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا دستان تو قدرتمندترین دستهاست  خدایا تو خالق مایی ویکی از بهترین بندگانت به درگاهت نیاز داره تو از رگ گردن نزدیک تر به مایی خدایا برایت تعیین تکلیف نمیکنیم 

بهترین وسریعترین راه ها را تو می دانی وبس خدایا از بهترین وسریعترین راه که خودت میدانی جهیزیه دوست مجازی مان را تهیه کن بهترین نحو خرید کنه وبا ارامش از وسایل زندگیش استفاده ببره 

خدایا این مخلوق توست به حق جد سادات وبه حق ۵تن ال عبا به بهتر از تصورش برسان

امین

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
الهی بگردم درکت میکنم خب شرایطتونو مگه ندیده اقای داماد میتونست کمک کنه یا بگه بعدا بخر تیکه تیکه

چرا دیده برا همین ۵ سال صبر کرده

اونم هیچی نمیگه ولی دیگه خیلی داره طولانی میشه

خودش دستش خالیه وگرنه هر کاری ازش برمیومد میکرد

خدایا دستان تو قدرتمندترین دستهاست  خدایا تو خالق مایی ویکی از بهترین بندگانت به درگاهت نیاز دا ...

الهی امین ❤

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
خودت جور کن.برو سرکار.بابات بره کار کنه.چرا بابات نمیخره؟؟ مسجد هم وام میده

چه کاری برم اخه؟

بابام صبح زود تا شب کار میکنه ولی با این گرونیا خرج خونه رو بده هنر کرده

مسجد دو میلیون وام داد 

تو شهر ما اصلا همچین چیزی معنا نداره عزیزم

ببین وقتی بابات نمیتونه باید ازاول همه چی ب شوهرت میگفتی الان وسایل خیلی گرونه حداقل شوهرت لازمه میگرفت تابعد به حرف مردم نرو

خدایا شکرت. 
چرا دیده برا همین ۵ سال صبر کرده اونم هیچی نمیگه ولی دیگه خیلی داره طولانی میشه خودش دستش خالیه وگ ...

اخی عزیزم پنج تا حمد برات میخونم انشالله دلت شاد بشه امشب عزیزم 

اخی یاد گرفتم امضا بزارم لی لی لی😂😂😂

فردا میخوام روزه بگیرم نماز صبح برات دعا میکنم 

میگن دعای سحرگاه خیلی میگیره 

۵ تا صلواتم میفرستم برات ان شاالله هرچه زودتر شرایط عالی بشه بری سر خونه زندگیت ❤❤❤❤❤

یه دختر باید مثل پروانه باشه....دیدنش زیبا گرفتنش سخت😊