2777
2789

من همیشه دوست داشتم بچه ام تو شرایط خوبی به دنیا بیاد و ۷ سال از ازدواجمون میگذشت همیشه سفت جلوگیری می‌کردم یک بار وقتی کرونا تو چین بود رفتار پرخطر داشتیم ولی بعدش کرونا اومد  سفت جلوگیری کردیم و همسرم داشت شغلشو از دست میدادبه خاطر کرونااااا کههههه فهمیدم همون یک بار باردار شدم دلم سوختتتت که چرا الان..... تو این تنهایییی...... غربت..... الان من خیلی حالم بده .....شغل همسرم و خودمم که دیگه هر لحظه ممکنه نباشهههه میترسم بلایی سر این بچه بیاد با این همه غم منننن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من که تو کرونا دنیا اومد

خیلیها رو میشناسم الان تو اقدامن و میگن دعا کنید باردار بشم

پسر من ۵اسفند دنیا اومد فرداش بیمارستان رو ایزوله کردن واسه بیمارای کرونایی

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
بچه من که تو کرونا دنیا اومد خیلیها رو میشناسم الان تو اقدامن و میگن دعا کنید باردار بشم پسر من ۵ا ...

منم با علائم کرونا رفتم بیمارستان حالت تهوع و تنگی نفس که و قسمت بد این بود که نداشتن همسرم بیاد اورژانس پیشم و وقتی پزشک اورژانس ازمایش ادرار میخواست بگیره من ادراری نداشتم تمام آب بدنم رفته بود که بهم گفت حامله ای... جایی که من زندگی میکنم نمیذارن همراه بیاد بیمارستان به خاطر کرونا و اونور بیمارستان بیمارای کرونایی بودن😒

منم با علائم کرونا رفتم بیمارستان حالت تهوع و تنگی نفس که و قسمت بد این بود که نداشتن همسرم بیاد اور ...

ببین من تو گروه باردارا هستم خیلیها تو این وصعیت زایمان کردن بدون همراه،اگر دوست داری بیا تو گروه باهاشون حرف بزن تا اروم بشی ببینی تنها نیستی خیلیها شرایط تو رو دارن

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
کجاست گروهش؟

تل گرام

https://t.me/joinchat/DUPoM0qm1OucEstshmUudA