2777
2789

سلام .دوقلوهام ۵۵ روزه هستن.خونم کرج الان ۴ماهه اومدم شهرستان خونه بابام.نمیدونم تنها چطور میتونم شهرستان بهشون برسم 😭😭خونه بابام چندنفر کمکی دارم اما باز کم آوردیم و دهنمون سرویس شده😭چ خاکی ب سرم بریزم دست تنها

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوقلو دوس دارم... ولی تنهایی سخته.. خدا خودش کمکت میکنه گلم 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺

یادش بخیر داداشام دوماهه بودن

من ک از مدرسه میومدم مامانم اونارو مینداخت رو من

یکی رو پام

یکی بغلم😄 بعد خودش میخابید

شب ها نوبتی نگهشون میداشتیم

شیر خشکی بودن

مامانمم ک تا چنماه افسردگی گرفته بود

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

عزیزم اولشه فعلا تو شوک هستی خیلی از دوستامم اینطوری بودن اولاش ولی بعد که جا بیوفتی خود به خود فرز میشی 

این نیز بگذرد

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

منم دهنم سرویس شده الان که خوبن بذار 1ساله بشن نوپابشنتازه معنی دهن سرویس شدن میفهمی.فقط به خودت بگو من میتونم میتونم اصلا ضعف نشون نده چون ضعف روحی نشون بدی. خواه ناخواه جسمی ضعیف میشی. همش الکی بخند. بخدا جدی میگم اصلا باغم وخستگی نگاه بچه ها نکن

اسمشون چیه؟ خدا برات نگه داره خوش بحالت  ارزومه

اواز دهل از دور خوش است

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢