دخترایرانزمینم مدیر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 5934 عنوان چرا هر وقت میرم خونه نامزدم مامانم زنگ میزنه که زود برگرد😡 | مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 41 پست من ۹ صبح رفتم که خواب باشن نفهمن دقیق کی رفتم بیرون😆ولی مامانم زنگ زده میگه از کله سحر کجا پشدی رفتی بابات سراغتو میگیره😝😩😔من دوست داشتم حداقل تا ۹ شب بمونم 😡میخوام ی بار جواب ندم گوشیمو ... یا خاموش کنمچی کار کنم! حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم 1399/01/14 | 19:27 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_esraa عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 7225 مردم نترس شدن😂😂😂😂 حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍
horman عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 3914 راست میگن برای خودتون میگن دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
دخترایرانزمینم مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 5934 رفتی بیرون دیگه نتوستم بعد ۴ روز🙈😳 حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91727 نمی ترسی کرونا بگیری؟😳😳😳😳 زبونم مودراورد از بس گفتم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
_esraa عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 7225 زبونم مودراورد از بس گفتم فایده نداره خواهر خودت خسته نکن حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍
دخترایرانزمینم مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 5934 قبل اینک بری طی کن بگو تا فلان ساعت هستم ک هی زنگ نزنن آره این خوبهولی نکته اش اینه که اونا تعیین میکنن کی برگرد😊😂 حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم
rohamzendegim عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 2045 وااای مث مامان منتا پامو میذاشتم هی زنگ میزد منم خجالت میکشیدم ازینک فک میکنن بچه ام
دخترایرانزمینم مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 5934 عقدی یا نه؟ عقد حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم
mary_rs عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 2076 من جاي تو ميترسم😂كلا مامان باباها اينطورينالبته براي منم اينطوري بودنهر ساعتي ميخاستم برم ميگفتن كجا باز؟😕😕
شیحوشیجو98 عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 2265 نه صبح خودت رفتی یا همسرت اومد دنبالت بالاترین سرعت دنیا ، سرعت رنگ عوض کردن آدم هاس ...
دخترایرانزمینم مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 5934 خاموش کنی بدتره دیگه نمیذارن بری میترسن طفلیا دقیقا😖😂 حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم
شیرین_عسل13 عضویت: 1392/08/07 تعداد پست: 17332 آره این خوبه ولی نکته اش اینه که اونا تعیین میکنن کی برگرد😊😂 ی چیز اونا میگن ی چیز تو وسطتو بگیر خیرشو ببینید😂 پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1
دخترایرانزمینم مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 5934 بگو نترسید بابا فوقش ۹ ماه دیگه نوه دار میشی خخخ اینو بگم که دیگه ممنوع الملاقات میشین😆😂 حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم