2821
2789
عنوان

دانشجوها بیان

129 بازدید | 11 پست

رششتون چیه؟ دوسش دارین و از بازار کارش خبر دارین؟

کلاس های مجازیرو شرکت میکنین؟

دوستم رشتش تاریخه و میخواد این ترم رو مجازی بخونه و تغییر رشته بده واگه بخواد این ترم رو حذف کنه نزدیک سه ترم عقب می افته و دیگه تغییر رشته ارزش نداره

به نظرتون چیکار رشته تاریخ اکیه و بازارکارش چی؟

همین رو ادامه بده یا نه؟

بحث نمیکنم هرچی تو بگی همون درسته  افسردگی محصول زیاد فکر کردنه اگه میخای شاد باشی بهتره دیوونه وار زندگی کنی  اگه درباره هرچیز فکر میکنید بنده ذهنتونید تا از این بردگی بیرون نیاید خوشبخت نمیشید  

کسی نیس نظری راجع به این رشته ندارین؟

بحث نمیکنم هرچی تو بگی همون درسته  افسردگی محصول زیاد فکر کردنه اگه میخای شاد باشی بهتره دیوونه وار زندگی کنی  اگه درباره هرچیز فکر میکنید بنده ذهنتونید تا از این بردگی بیرون نیاید خوشبخت نمیشید  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ادبیات انگلیسی دوسش دارم فعلا کلاس مجازی نداریم

شاغلین؟ تو موسسه کار میکنین یا تربیت معلم هستین؟

من افسری میخونم

من خودم‌ مددکاری میخونم عااااشقم شبیه روانشناسیه خیلی شیرین تر♥️

ولی خوب‌دوستم قصد تغییر رشته داره و این تدریس مجازی و حذف ترم اذیتش میکنه و به ناخیر انداخته تغییر رشتشو

من ارشدم تاریخ بوده. ولی دلی خوندم. بازارکار چندانی نداره متاسفانه

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
شاغلین؟ تو موسسه کار میکنین یا تربیت معلم هستین؟

فعلا گوشه کنار ترجمه می کنم علاقه ای به تدریس زبان انگلیسی توی موسسات ندارم

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

من دانشجوی مامایی ام خداروشکر خوبع و با روحیم سازگارہ ... بازار کارشم میگن خوبع انگار  تاریخو ...

مامایی اوخی💕🥛

منم‌ مددکاری میخونم عاشقشم♥️🌱

آره دوستتم میخواست تغییر بده ولی این تدریس مجازی و حذف ترم به تاخیر انداخته تغییرشتشو

مامایی اوخی💕🥛 منم‌ مددکاری میخونم عاشقشم♥️🌱 آره دوستتم میخواست تغییر بده ولی این تدریس مجازی و ...

مددکاری خیلی خوبع😍😍😍

واسع ما این اموزش مجازی خیلی بی فایدہ اس اصن بازدھی ندارہ 🤦‍♀️

مددکاری خیلی خوبع😍😍😍 واسع ما این اموزش مجازی خیلی بی فایدہ اس اصن بازدھی ندارہ 🤦‍♀️

ممنون عزیزم😘

دقیقا فقط رفع تکلیفه😐