2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته یا همون خدا خواسته😔

| مشاهده متن کامل بحث + 34676 بازدید | 92 پست

شما که تصمیمتو گرفتی بچه رو نگه داری و به فکر رفاه و آینده ش نیستی ظاهرا منتظر معجزه نشستی. تصمیم خودته امیدوارم بچه هات شاد و سلامت باشن اما خدمت مسلمونایی که خیلی از خدا می ترسن! جنین تا چهار ماهگی انسان نیست و روح درش دمیده نشده. فقط یه لخته خونه که مثل انگل از خون مادر تغذیه می کنه. انگل رو برا توهین نمیگم مکانیسم تغذیه ی جنین مشابه انگله

خدا شخصا به شما گفته نباید سقط کنی؟ تا چهار ماه جنین انسان نیست و روح در او دمیده نشده

جنین تا روزی ک قلب نداره یعنی انسان نیس و تا قبل از اون میتونی از بین ببریش و بعد ک قلبش ب تپش میافته یعنی روح درش دمیده شده

شما دیدی تو‌بیمازستان کسی مگوقتی ضربه ‌مغزی میشه و میره تو کما دستگاه رو از جدا نمیکنن و میگن چون قلبش داره میتپه ممکنه برگرده  وتا وقتی قلبش کار میکنه ازش قط امید نمیکنن

اما کسی ک ایست قلبی کنه دیگه منتظر برگشتش نمیمونن ❗❗❗

این یعنی وقتی قلب جنین میتپه چه جنین یک ماهه باشه چ انسانه صد ساله یعنی اینکه جون داره و‌کشتنش یعنی قتل

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما که تصمیمتو گرفتی بچه رو نگه داری و به فکر رفاه و آینده ش نیستی ظاهرا منتظر معجزه نشستی. تصمیم خو ...

اینی ک شما اولاد و بچه و‌جگر‌گوشه یه انسان رو‌ب انگل تشبیه میکنی ،حالا با قثد توهین یا بدون قصد توهین 

باید بدونی ن تنها تا چهار ماه بلکه بچه تا لحظه ای ک بدنیا میاد و بعد از اونم تا چند‌ماه کامل از بدن مادرش تغذیه میکنه و‌این انگلی ک‌ میگی ثمره ی ادمیه و‌تمام ادمیان از ادم و‌حوا گرغته تا اخرین بشری ک‌رو‌زمینه ب امید داشتن و‌بودن همین انگل و‌انگل های بعدش قراره زندگی‌ کنه 

این چیزا نظر شخصیه هر ادمیه 

و شمام این نظر و داری 

نمیدونم ولی حدس میزنم ک‌خودت هنوز مجردی  چون درک‌کاملی از احساسات مادرانه نداری...

هر کسی تو‌این شرایط ی تصمیمی میگیره 

من تصمیم‌گرفتم ک‌بچمو‌ک خدا خاسته و‌بوجودش اوردن ب دنیا بیارم 

و تا حایی ک در توانه برا اسایش و ابندش تلاش کنم 

یکی هم‌مث شما شاید اگر‌جای من و‌امثال من باشین بدون فکر بچه رو‌تو‌نطفه خفه کنید ک اونم بستگی ب خودتون داره

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖