2777
2789

سلام دوستان تو روخدا بیاین راهنماییم کنید یا حتی سرزنشم کنید 

من دوتا دختر دارم یکی ۵سال و‌نیمه و یکی تازه ۱۰ماه ونیمه وباز برا بار سوم ناخاسته باردار شدم قبل از این دختر دومیم ی سقط داشتم و الان ب شدت از سقط وحشت دارم و کاملا مخالف سقطم ولی همسرم با توجه ب شرایط بد اقتصادی زندگیمون و اوضاع بد کشور و از همه بدتر بیماری کرونا اصرار داره ک بچه رو سقط کنیم ولی من هر چی سعی میکنم نمیتونم قبول کنم و‌ب شوهرم گفتم چ اون بخاد چ نخاد بچه رو‌نگه میدارم.

تو رو خدا بگین کارم اشتباه نیس😭 

خیلی میترسم هم از نگه داشتنش هم از نگه نداشتنش😭😭😭ن راه پس دارم ن‌راه پیش 😭

قربون خدا برم با حکمت کاراش😭

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه چرا درست و حسابی جلوگیری نمیکنین

نگو میکنم که مشخصه نمیکنی وگرنه سقط نداشتی

اخه فقط کردن و دادن نیست که اعصاب ادمو خورد میکنین 

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢

معلومه کار شما درسته 

دیگه کاریه که شده

انشاءالله با اومدنش زندگیتون تغییر کنه🙏

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

نمیدونم چرا خدا میبینه هرچیزیو میخایم برعکسشو میده...

حکمتشو شکر

یکی با هزار تا دوا درمون سالها منتظره

یکی نمیخاد و باجلوگیری باردار میشه اونقد ک برای سقطش نقشه بکشن

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

ما تو زندگی شما نیستیم

اگر به صلاحته نگه دار اگر نیست سقط کن ..چندوقتشه؟

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

اینجا فقط نه و سرزنش تحویل میگیری خودت بشین فکر کن کدوم راه بهتره شرایط خودت رو بسنج 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
سقط کن بنظرم اینجوری در حق اون بچه ظلم میکنی

در  حق اون بچه ظلم نکنه اونوقت در حق خدا چی چجوری جوابشو بده 

سلام  میشه برا مامان شدنم انشالله یه صلوات برام بفرستین 🙏🙏🌺